Outfits of 2016

8.44

Koska me eletään jo melkein tämän vuoden loppua, päätin tulla tekemään teille vähän etukäteen tälläisen vuoden 2016 asukuvat-postauksen. Mä en kyllä hirveen monia asukuvia oo kerennyt tän vuoden aikana ottaa, mutta toivottavasti tää sitten ensi vuonna korjaantuu. Jos pitäis valita eniten käytetty vaate tänä vuonna, olis se aika varmasti tuo ihan viimeisimmän kuvan nahkatakki. Ja tottakai parhaimmat kengät tänä vuonna on ollut ylivoimaisesti Adidaksen Superstarit, ja mulla onkin näkynyt ne vähän liiankin monissa asukuvissa. Mun mielestä ne vaan jotenkin sopii kaiken kanssa, ja niiden avulla pääsin vihdoin ja viimein eroon monen vuoden Converse-kierteestä, haha. 

Haluaisinkin tietää, että mikä näistä asuista on teidän lemppari. Jos mun pitää valita oma suosikkiasu, se olis tuo numero 8 vaaleanpunaisella bombertakilla ja mustilla korkeavyötäröisillä housuilla varustettuna. Laitoin myös kuvien alle linkit, joista pääsette tsekkaamaan koko postauksen. Enjoy :)

1. Click!
2. Click!
 3. Click!
4. Click!
 5. Click!
6. Click!
 7. Click!
8. Click!
 9. Click!
10. Click!
 11. Click!
12. Click!
 13. Click!
14. Click!
15. Click!
16. Click!

You Might Also Like

4 comments

 1. Vau! Hyvän näköisiä asukokonaisuuksia, omista suosikeistani tuli jo niin pitkä lista, että parempi vain sanoa, että kaikki osuivat ja upposivat. :D Olet vieläpä niin kaunis, että kannat kevyesti asun kuin asun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos aivan ihanasta kommentista, kiva kuulla että kaikki oli mieleisiä! :)

   Poista
 2. Ihan superkivoja asuja, tahon kans noin ihania vaatteita, haha! :-D Määkään en kyllä osaa sanoa mun lemppariasua, koska kaikki on niin kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini :) Ei se haittaa, kiva kuitenkin kuulla että tykkäsit niistä kaikista!

   Poista