I'm back

13.05Nyt on aika palata blogitauolta ja oon tullut siihen päätökseen että jatkan vielä tämän vanhan kirjoittamista. Mitäs sitä turhia aloittamaan uutta, kun oon kirjoitellut tätä vanhaakin jo näin kauan. Tajusin myös, että sitten olisi pitänyt keksiä uusi nimi ja osoite, mikäli olisin tehnyt tuon blogin tänne bloggerin puolelle. Harkitsin jo, että alan postailemaan wordpressin kautta, mutta sitten muutin kuitenkin mieleni. Mutta niin, pienen ulkoasurempan jälkeen tuli paljon motivaatiota, ja halusinkin tulla kirjoittelemaan niin pian kuin mahdollista. Tuo ei ole kuitenkaan se lopullinen ulkoasu, joten se saattaa tulla vaihtumaan vielä jossain vaiheessa. Laitoin myös tuolllaisen väliaikaisen bannerin, koska sitä en oo kerennyt vielä tekemään.

Kipeenä oleminen on alkanut myös hellittämään lukuunottamatta pientä yskää, nuhaa ja väsymystä. Ajattelin kuitenkin että jos tää ei tästä pian lähde kokonaan niin täytyy lähteä käymään lääkärissä (jota inhoan yli kaiken). Mulla on jotenkin ihan kummallinen pelko lääkäreitä ja hammaslääkäreitä kohtaan, ja välttelen sinne menemistä niin pitkään kuin mahdollista, vaikka ei kyllä saisi. Mutta tää pelko löytyy varmaan monelta, kun eihän noihin paikkoihin oo oikeastaan koskaan kivaa mennä. 

Huomenna alkaakin taas kuuden päivän työputki aamuvuorossa. Aamuvuorot on ihania, mutta kyllä ne alkaa käydä raskaaksi jos niitä on monta putkeen. Rakastan kuitenkin sitä, että on yksi tietty ja sama rytmi ja sen takia haluaisinkin että seuraava työpaikka tämän jälkeen tulee olemaan säännöllisillä työajoilla ja viikonloput vapaana. Mua alkaa jotenkin ahdistamaan, jos täytyy yhtäkkiä kääntää rytmi täysin toisinpäin, aamuvuorosta iltavuoroon tai varsinkin toisinpäin. 

Kello näyttääkin täällä jo kymmentä, joten voisin tästä lähteä suihkun kautta nukkumaan. Toivottavasti tykkäsitte mun päätöksestä blogin suhteen ja kiitos vielä kun tsemppasitte kommenteissa edellisessä postauksessa. 

Kivat viikonjatkot kaikille

You Might Also Like

4 comments

 1. Jee, ihanaa kun jatkat täällä! :) Vautsi miten upeita kuvia susta taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa kuulla että oli kiva juttu! :) Kiitos paljon <3

   Poista
 2. Tykkään kyl tosi paljon tästä uudesta ulkoasusta! Yksinkertainen ja selkeä. Tos etusivullakin noi postauksen kuvien diaesitys oli mieleinen! Toivottavasti sielläpäin aurinko lämmittää ja ruskistaa paremmin kuin täällä Suomessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tää uus ulkoasu on mieleen! Mulle tää alkuun vaikutti hiukan hitaalta, mutta nyt kun tähän on tottunut niin tykkään kovasti. Joo täällä sitä aurinkoa riittää, toivottavasti siellä Suomessakin saataisiin lämpöisiä kelejä :)

   Poista