21st Birthday

4.46
Nyt ollaan taas vuosi vanhennettu, koska mittariin tuli toissapäivänä 21 vuotta. Mulla sattui olemaan just kolme päivää vapaata ja päätettiin lähteä mun poikaystävän kanssa toissapäivänä rentoutumaan Fortina-nimisen hotellin altaalle. Suunniteltiin ensin että lähdettäis kunnolla hotellilomalle pariksi päiväksi, mutta se tuntuu jotenkin turhalta näin pienellä saarella. Oli kuitenkin ihanaa vain maata auringossa, ja käydä välillä pulahtamassa altaassa. Tykkäsin myös jotenkin tuon hotellin allasympäristöstä. Palmuja, ja ihanan värisiä kukkia löytyi vaikka millä mitalla, ja mun mielestä se oli myös suunniteltu tosi kivan näköiseksi! Parasta oli se, että vaikka tuo hotelli sijaitsee keskellä Sliemaa, ihan Point-kauppakeskuksen vieressä, en kuullut yhtäkään auton tööttäystä tai muutakaan meteliä. Onko kukaan muu ollut kyseisessä hotellissa täällä Maltalla? 

Kun kyllästyttiin auringonottoon, mentiin kiertämään kaupoilla, ja ostinkin itselleni synttärilahjan, ja Y:kin osti mulle jotain pientä. Yritän tällä viikolla tehdä ostospostausta, koska mulla on teille niin paljon kaikkea näytettävää!

Illemmalla mentiin vielä syömään Valletta Waterfrontille, ja käytiin vielä sen jälkeen vähän kauempana jätskillä. Pidemmät ajomatkat, hyvä musiikki, lämmin kesäyö ja jäätelön syönti. Voiko parempaa olla?  

Sen vielä sanon että suuret pahoittelut näistä vähän huonolaatuisista kuvista. En tajunnut puhdistaa tuota kännykän linssiä ennen kuvien ottamista. Nyt alan valmistautumaan iltavuoroon, ihanat keskiviikot kaikille  

♥ Marjut  

You Might Also Like

2 comments

  1. Paljon onnea!♥ Aivan ihanat ja pirtsakat kuvat tässä postauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ❤️ Itekkin tykkään noista väreistä :)

      Poista