Vastaukset kysymyksiin PART 1

8.11

Heippa! Päätin tulla postailemaan kysymyspostauksen vastauksista ensimmäisen osan. Oon nyt takaisin Maltalla, ja oli kyllä ihanaa palata takaisin toiseen kotiin. Lento meni hyvin pieniä ilmakuoppia lukuunottamatta, ja tuo suora lento on kyllä täyttä rakkautta. Eipä siinä mene kuin noin 3 ja puoli tuntia, että päästään Helsingin lentokentältä Maltalle. Nyt alkaakin kämppien metsästely, koska tän kuun lopussa lähtee tää nykynen alta, ja olis tosi kiva löytää jotain ennen sitä!

Mutta nyt höpinät sikseen, koska tuosta alapuolelta löydätte teidän kysymyksiin vastaukset joita laitoitte huhtikuussa. Kaikkia sieltä ei kuitenkaan vielä löydy, mutta koitan tehdä tuon toisen osan niin pian kuin mahdollista. Kiitos kun kyselitte, ja jos tulee jotakin muuta mielen päälle niin tuonne kommenttiboksiin saa aina laittaa.
Mikä on sun lempi..


 • eläin? - Koira ehdottomasti! 
 • ruoka? - Tällä hetkellä oon ihan hullaantunut grillattuihin vihanneksiin. Mutta kyllä ne nachot tai tortillat tulee aina olemaan se lemppariruoka!
 • paikka Maltalla ja miksi? - Näitä on niin monia, mutta sanon tähän että Valletta on kaikista kivoin kokonaisuudessaan. 
 • biisi, joka tuo muistoja mieleen? - Lana Del Rey - Radio, Hilary Duff - Someone's watching over me, Bryan Adams - Nothing I've ever known, Infected Mushroom - Becoming insane jne..

Mitä harrastat? - En harrasta tällä hetkellä muuta kuin tätä blogin kirjoittamista. Mulla ei oo oikeen riittänyt aika muuhun töiden takia. Tavoitteena olis esimerkiks kokeilla joitan tanssitunteja niin pian kuin mahdollista.

Mitä liikuntaa harrastat? - Harrastan aika vähän liikuntaa, mutta joskus lähden käymään lenkillä tai sitten teen kotona ihan sellaisia pieniä kotitreenejä. Joskus lähden myös Y:n kanssa salille.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-aikana? - Vapaa-aikana yleensä hengaan Y:n tai kavereiden kanssa. Jos haluan rentoutua niin katselen lähinnä Netflixiä. Myös kuvien ottaminen, ja blogin kirjoittaminen ovat sellaisia juttuja joita tykkään tehdä, mutta niille ei aina vaan riitä aikaa.

Ootko opiskellut jotain ja aiotko vielä opiskella? - Oon ollut vain lukiossa peruskoulun jälkeen, ja aion vielä opiskella. :)

Tulevaisuuden haaveammattisi? - Mä en yhtään tiedä vielä mitä mä haluan tehdä, mutta kerron sen ehdottomasti sitten kun saan sen selville!

Mitä suunnitelmia tulevaisuudessa? Aiotko jäädä Maltalle, vai muuttaa muualle? - Yritän ainakin päästä opiskelemaan johonkin. Haluaisin opiskella Suomessa, mutta saa nähdä jos keksin jotain muuta.Pidäks enemmän noista sun tummista vai niistä vaaleista hiuksista? - Tykkään mielettömästi molemmista! Mun mielestä tummat hiukset ovat paljon kivemmat yleisesti tällä hetkellä, mutta musta tuntuu myös ettei mun kasvoille sovi täysin tummat hiukset. Mutta jos saisin valita, eikä vaalentaminen vaikuttaisi hiusten kuntoon, valitsisin tottakai vaaleat.

Onko tatuointi - tai lävärisuunnitelmia? Jos on niin millaisia ja mihin? - Haluaisin ottaa ehkä jonkun microdermalin jossain vaiheessa johonkin, mutta en oo sitä sen enempää mietiskellyt. Tatuointisuunnitelmia on, mutta en halua paljastaa että mitä haluaisin ottaa. :)

Juotko kahvia? Jos joo, niin miten/millä? - Tosi harvoin, mutta jos juon, sen pitää olla maidon kanssa. Jos kermaa löytyy niin se on aivan parasta!

Onks Rumaa Menninkäistä yhtään ikävä? ;) - Tottakai on <3

Tykkäätkö ruoanlaitosta? - Tykkään! En oo siinä vaan hirveen hyvä, ja kärsivällisyyskään ei aina riitä.

Onko kesälle suunnitelmia? Aiotko käydä kesällä matkalla, jos niin minne? - Joo, ainakin kesäkuussa haluaisin lähteä käymään Italiassa, saa sitten nähdä onnistuuko tuo. :)

Paras muisto viime kesästä? - Varmaan kun mun siskot ja äiti oli käymässä täällä, ja sitten kun Valletassa pidettiin sellainen Isle of MTV - konsertti, jossa oli esiintymässä mm Martin Garrix ja Jason Derulo.


Millaista elämä Maltalla on, eroaako se paljon Suomesta? - Eläminen Maltalla on jotenkin paljon rennompaa ja parasta on kun aurinko paistaa melkeinpä aina. Tottahan toki täällä on myös huonompia puolia, esimerkiksi se ettei ilma ole niin raikasta.

Parasta Maltalla? - Täällä on ehdottomasti parasta aurinko, lyhyet välimatkat ja ihanat ihmiset.

Onko ikävä Suomea? - On tottakai, oikeastaan koko ajan. Mutta mun elämä on nyt täällä tällä hetkellä, ja haluan nauttia tästä ajasta täysillä.

Yksi Suomalainen herkku, joka on kaikista parhain, ja jonka valitsisit jos saisit valita vain yhden? - Apua tää on tosi hankala! Varmaan ihan suklaa, mitä Suomesta saa, koska se on vaan niin hyvää.Miten poikaystäväsi saa sinut hymyilemään jos olet surullinen? - Yleensä ihan vain puhumalla mulle ''järkeä'', halimalla, tai sitten heittämällä jotain meidän inside-vitsejä. <3

Paras asia teidän suhteessa? - Luottamus ja toisen kunnioittaminen ehdottomasti. Myös se, että voidaan olla rennosti toistemme seurassa.

Mikä tekee poikaystävästäsi ihanan? - Yousaf on tosi huolehtiva, kypsä ja tasapainoinen. Y:llä on myös ihana tyyli, ja se on mukavan sanavalmis. En oikein osaa sanoa mitään tiettyä, kun se kokonaisuus on kaikista parasta!

Romanttisin / hellyyttävin muisto teidän suhteessa? - Paras muisto on mun mielestä varmaan se kun vietettiin kokonainen viikko yhdessä huoneessa ennenkuin lähdin ensimmäisen kerran Suomeen Maltalta. Tottakai myös kaikki meidän ystävänpäivät, ja muut treffi-illat on ollut aivan ihania muistoja sekä myöskin ihan vain koti-illat kun ollaan katsottu leffaa.

Onko hän sinulle ''se oikea'' ja miksi? - Tätä on tosi vaikeeta  sanoa, koska eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Mutta tällä hetkellä voin sanoa että kyllä, ja sen takia koska en oo ikinä tuntenut ketään kohtaan tällä tavalla :)

Ihanin yllätys/lahja, minkä sun poikaystävä on sulle antanut/tehnyt? - Näitä on aivan liian monia, mutta ehkä synttärit, kun täytin viime vuonna 20. Muru oli suunnitellut koko päivän ja illalla oltiin menossa kahdestaan syömään ravintolaan, ja siellä odottikin meidän lisäksiä lisää tuttuja saman pöydän ympärillä. Se oli kyllä aivan ihana yllätys!


Kerro joku sinulle tosi tärkeä esine ja miksi se on tärkeä? - Sain äidiltä sellaisen Kalevala-korun, jonka se on saanut joskus iskältä. Se on ehkä mun suurin aarre tällä hetkellä :) Yousaf myös lähetti mulle kerran Suomeen tälläisen kivan rannekorun, joka on mulla oikeastaan koko ajan kädessä.

Minkälainen olisi täydellinen päivä? - Mun mielestä parhaimmat päivät alkaa sillä että herää melko aikaisin, ja saa tehdä kaikki aamutoimet ihan rauhassa. Sen jälkeen päivään kuuluisi shoppailua, ja illemmalla ulos lähtemistä.

Parasta elämässäsi juuri nyt? - Poikaystävä, perhe ja kaverit, sekä se kun mulla on vakituinen työ ja saan asua ulkomailla!

Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi? - Lähinnä nuo asiat jotka mainitsin tuossa yläpuolella. :)

Kuka sai sinut viimeksi hymyilemään? - Varmaan Yousaf. :)

Jos saisit matkustaa minne vain, niin minne matkustaisit? - Matkustaisin Amerikkaan, tai sitten Japaniin. Myös Pariisiin olisi aivan ihana lähteä käymään!

Oletko onnellinen elämääsi tällä hetkellä? - Oonhan mä :)

Joku asia, jonka haluaisit muuttaa elämässäsi? - Kyllähän noita pieniä juttuja aina löytyy, esimerkiksi ne terveellisemmät elämäntavat, mutta ei niistäkään jaksa koko aikaa stressata. Eli eipä tässä oikeen mitään muutettavaa oikein ole!
♥ Marjut  

You Might Also Like

4 comments

 1. Jos haluat opiskelemaan, niin kannattaa rohkeasti vaan lähteä pyrkimään, sillä ei välttämättä heti pääse ekalla kertaa sisään :) Itsekin pyrin 3 kertaa ennen kuin pääsin, mutta oli se kuitenkin sen arvoista :D
  Lähteeks Y sun mukaan, jos lähdet Suomeen opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on kyllä täysin totta, muttakun täällä on vielä hyvät oltavat tuon vakkari työpaikan kanssa hyvällä palkalla, niin ajattelin tässä ensin keräillä rahaa tulevaisuutta varten :) Toivon että se lähtis, mut jos ei niin sitten tulee ainakin käymään useesti :)

   Poista