Chinese Garden of Senerity

10.41

Heips ja ihanaa Naistenpäivää kaikille naisille!   Vietettiin eilen murun kanssa yhdessä vapaapäivää ja päätettiin lähteä käymään jossain täysin uudessa paikassa. Yousaf oli kuullut joskus tuollaisesti kiinalaisesta puutarhasta, joka sijaitsee etelämmässä Maltaa. Haluttiin mennä sitten käymään siellä, koska se oli molemmille uutta. 

Matkaan meni vain noin 10-15 minuuttia, mikä on ihan normaali tällä pikkusaarella. Halusin varustautua tuota päivää varten, että tyhjensin mun järkkäristä kuvat ja laitoin akun lataukseen. Teen tosi usein sitä, että unohdan laittaa muistikortin takaisin kameraan, mutta tällä kertaa se ei unohtunut. Kun päästiin perille, aloitin jo innokkaana kuvailemaan, kunnes tajusin ettei koko kamerassa ole edes virtaa. Olin sitten jättänyt koko akun lataukseen ja napannut tyhjän kameran mukaan. Että mua kiukutti siinä vaiheessa, varsinkin silloin kun näin millainen paikka on oikein kyseessä. Onneks mulla oli kuitenkin tuo omena juuri korjattuna ja käyttövalmiina, joten saatiin sillä muutamat kuvat otettua. 


Eli tuo Chinese Garden of Senerity sijaitsee Santa Lucijassa etelämmällä puolta Maltaa. Se on ilmeisesti tarkoitettu rauhoittumiseen ja meditointiin ja ihanan rauhallinen paikka se olikin! Puisto oli isompi mitä kuvittelin, ja kun sinne meni, tuntui aivan siltä että olisi astunut sekunnissa aivan eri maahan. Puisto oli täynnä erilaisia patsaita, kaiverruksia, hauskan muotoisia ovia ja söpöjä rakennelmia. 


Nää pienet talot oli aivan älyttömän söpöjä ja kaikki oli rakennettu niin kiinalaisten tapojen mukaan. Tuo vesi toi myös kivasti tunnelmaa koko paikkaan, ja siellä uiskenteli myös kultakaloja. Se ei ollut kuitenkaan ihan noin virheää miltä se kuvissa näyttää.

Olin pienenä ihan hulluna Mulaniin, eli siis siihen Disneyn piirrettyyn. Kun tuolla käveleskeli, tuntui aivan että olisi siinä leffassa, haha :D 

Eikö näytäkkin aivan ihanalta paikalta? Suosittelen käymään tuolla jos meinaatte tulla tänne päin lomailemaan. Mun on aivan pakko mennä tuonne vielä uudelleen, koska mulla pyöri päässä niin paljon erilaisia kuvausideoita kun kierreltiin siellä. Loppukeväästä tuo voisi olla niin kaunis!

Vapaapäivä päättyikin sitten kaupoissa pyörimiseen ja sarjojen katseluun. Nyt pitäisi vielä ahkeroida perjantaihin asti, ja sitten onkin pitkästä aikaa viikonloppu vapaa. Koitan päästä postailemaan myös ennen sitä. Ensi kertaan siis  

♥ Marjut  

You Might Also Like

2 comments