POINT AT NIGHT

12.24
Scarf Gina Tricot
Jacket Springfield
Belt H&M
Trousers Marks and Spencer
Bag River Island
Sneakers AdidasKoitin herätä tänä aamuna aikaisin, mutta en tietenkään saanut itseäni taaskaan ajoissa ylös. En tiedä mistä tuo johtuu kun ei vaan tee mieli nousta. Kai se on vaan se kun saa olla tuon miehen kainalossa lämpöisen peiton alla, eikä tee mieli lähteä mihinkään kun tää kämppä on niin kylmä. :D Ainut huono asia täällä Maltalla on just nää kylmät asunnot. Varpaat jäätyy jos ei pidä villasukkia tai tossuja sisällä kävellessä ja aina pitää olla viltti ympärillä jos istuu sohvalla. Kamalinta on se kun lähtee johonkin ja tekee mieli pukea päälle niin paljon kun vaan mahdollista ja sitten kun tuolla ulkona hetken kävelee niin alkaa lähteä vaattet päältä. Noh, mielummin näin päin kuin se, että ulkona olisi ihan älyttömän kylmä. Lisäks kävin ostamassa vielä lämpöpatterin, joka saattaa pelastaa mut tältä talvelta. Nytkin istuskelen sen edessä ja on niin ihanan lämmin 

Kävin tänään moikkaamassa Kristaa taas pitkästä aikaa. Käytiin hakemassa take away - kahvit ja mentiin istuskelemaan satamaan muutamaksi tunniksi. Oli ihanaa istua siinä auringonpaisteessa ja jutella sellaselle ihmiselle jonka kanssa ei ikinä jutut lopu. 

Käytiin tänään myös Yousafin kanssa pyörähtämässä Pointissa, eli Slieman kauppakeskuksessa. Meillä ei ollut aikaa oikeastaan shoppailuun, koska kaupat oli menossa kiinni noin tunnin sisällä. Käytiin kiertämässä River Island ja Bershka, ja Berskasta lähtikin mukaan alle viidessä minuutissa aivan ihana farkkuliivi inkkarikuosilla. Siellä oli paljon muitakin kivoja juttuja, mutta ei keretty kiertelemään sen enempää. Olin ottanut myös kameran mukaan ja päätettiin ottaa muutamat kuvat ennen kotiinlähtöä. Mitä tykkäätte?

Nyt illala aattelin vielä rentoutua sarjoja katsellen ja blogeja selaillen. Voin sanoa että tosi onnistunut vapaapäivä taas takana, ja huomenna on taas mukava mennä töihin. 

Kivaa loppuviikkoa kaikille 

♥ Marjut  

You Might Also Like

2 comments

  1. Vautsi, ihana tuo viimene kuva, niin kauniin näköstä. :) Ja upeita kuvia susta jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä tosi kauniit maisemat! Kiitos :)

      Poista