Saturday's Outfit

12.11

Takki Bershka
Paita New Look
Housut Dr Denim
Kengät Xti Territory
Laukku Bershka Vitsit aivan ihanaa tulla taas kirjoittelemaan teille jotakin. Oon ollut koko viikon aamussa ja sitten kun on päässyt töistä onkin jo pimeää. Herääminen seiskan aikoihin on tuottanut vähän tuskaa sen jälkeen kun olin monta viikkoa iltavuorossa ja nukuin silloin aina puoleen päivään saakka. Nyt rytmi on taas onneks palautunut ja heräsin tänään ilman herätyskelloa jo ennen yhdeksää. Tätä ei oo oikeesti tapahtunut varmaan moneen vuoteen. Rakastan ihan yli kaiken sitä, että voi herätä aikaisin ilman sen kummempaa tuskaa ja tehdä kaiken ihan rauhassa, koska tietää että päivää on jäljellä vielä vaikka ja kuinka. Vois ottaa tän melkeen tavaksi!

Mulla on nyt siis viikonloppu vapaa ja päätin lähteä heti aamulla lenkille ja sen jälkeen tein pienen kotitreenin. Mulla on taas jäänyt tää liikkuminen tosi vähälle ja aivan pakko ottaa itseä niskasta kiinni sen suhteen. Täällä alkaa ilmat jo olla aika kylmiä, mutta luokittelisin tän lähinnä sellaiseksi Suomen perus kesäsääksi. On kyllä aivan ihana käydä kävelyllä tuolla viileässä säässä verrattuna siihen kesällä olevaan helteeseen.

Treenailujen jälkeen lellin itseäni ja katsoin varmaan viisi jaksoa Greyn anatomiaa, jonka jälkeen aloin laittautumaan. Muru tuli hakemaa mua ja lähdettiin käymään Valletassa pyörähtämässä. Olin vähän pettynyt kun ei keretty sinne kun oli vielä valoisaa, koska olisin halunnut ottaa kuvia ympäriinsä. Ajateltiin kuitenkin yrittää ottaa musta parit asukuvat ja nää on varmaan ensimmäiset pimeällä otetut kunnolliset asukuvat, jotka on näkynyt mun blogin puolella. Huono puoli siis täällä Maltalla on se, että viiden jälkeen alkaa jo hämärtyä ja kuudelta onkin jo ihan pilkkopimeää. Eli en päässyt tuota asiaa pakoon kun lähdin Suomesta. :') Kuvailujen jälkeen kierreltiin hetki Valletassa ja sitten käytiin vielä syömässä yhdessä ravintolassa, jonka jälkeen lähdettiinkin kotiin. Mutta hei, kertokaa vähän mitä tykkäätte asusta ja ylipäätänsä pimeällä otetuista asukuvista!

Tän viikonlopun suunnitelmissa ei ole ainakaan juhlimista, joten ajateltiin vietellä tänään vain koti-iltaa katsomalla leffoja ja syömällä jotain hyvää ruokaa. Huomenna koitan tehdä teille kysymyspostauksen vastaukset loppuun, jotta saisin julkaistua nuo vastaukset tänne blogin puolelle! 

Viettäkäähän rentouttava lauantai-ilta 

♥ Marjut  

You Might Also Like

4 comments

 1. Vitsit Greyn anatomia on petollinen, mäki katon sitä aina monta jaksoa ennen kun alan tekemään yhtään mitään :-D
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on! :D Ei malta millään katsoa vain sitä yhtä jaksoa.

   Poista
 2. Ihan kelposia ovat nuo pimeellä otetut asukuvat, ihana ootd!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla :) Tuli kuviin vähän erilaista tunnelmaa, kun ei ottanut taas päivänvalossa niitä :) Kiitos!

   Poista