Just an ordinary dayoff - Video

8.38

Monet on teistä toivonut My day - postausta videolla ja en oo oikein ikinä saanut sellaista väsättyä. Mulla on ollut se postausidea kuitenkin koko ajan korvan takana, ja halusin toteuttaa sen jossain vaiheessa. Mulle on tosi hankalaa ottaa videota mun päivän tekemisistä, mutta eilen päätin kokeilla, mitä saisin aikaan.

Nukuin eilen pitkään, mikä mua vähän ärsyttää kun olisin halunnut herätä mun vapaapäivinä aikaisin, koska iltavuoroissa saa kuitenkin nukkua niin pitkään kuin haluaa. Kolmelta joutuu kuitenkin mennä töihin ja pääsee vasta kahdentoista aikoihin, mikä tarkoittaa sitä, että energiaa pitäisi olla vaikka ja kuinka. 

Kun heräsin, chillailin vähän aikaa sängyssä selaillen kaiken sosiaalisen median läpi, minkä jälkeen vetäsin banaanin ja lähdin sen jälkeen pitkästä aikaa lenkille. Täällä ilmat on alkanut jo aika paljon viilentyä, vaikka vielä pärjää topilla ulkona. Yksi Maltan huonoista puolista syksyllä on se, että tulee ihan älyttömästi. Tästä syystä menee kaikki hiekat silmään ja juokseminen on kieltämättä aika vaikeaa kun ei näe mitään. :D Vetäsin vielä pienen kotitreenin, jonka jälkeen menin suihkuun ja aloin laittautumaan. 

Kun olin  laittautunut, lähdin kävelemään Sliemaan, koska mulla oli taas shampoot ja hoitoaineet lopussa. Kävin siinä samalla kiertämässä Tally Weijlin ja pari muuta kauppaa. En kuitenkaan löytänyt mitään, mikä on ihan hyvä välillä. Nähtiin myös Yousafin kanssa Sliemassa ja lähdettiin etsimään sille taas synttärilahjaa. Tein ison virheen ja sanoin pari kuukautta sitten kun Yousafilla ne synttärit oli, että hän saa itse valita jotain kivaa. Ollaan monet kerrat kierrelty ja kaarreltu, ja eilen sitten vihdoin löydettiin täydellinen Supra - merkkinen snapback. Etsittiin ensin lähinnä Vans - merkkistä, mutta mistään ei löytynyt potentiaalista ehdokasta. Tää snapback oli kuitenkin aivan täydellinen, mustalla nahalla varusteltu, ja olisin melkein halunnut itselleni samanlaisen, haha :D 

Sliemassa kiertelyn jälkeen Yousaf heitti mut kotiin koitin hetken aikaa rentoutua, syödä ja katsella sarjoja. Illalla Yousaf tulikin yöksi ja shoppailtiin Ebayssa ja mietittiin mitä tehdään Halloweenina.  Tämä ilta jäi kuvaamatta, mutta enpä tiedä olisiko siinä ollut edes mitään kuvattavaa. :)

Alempana vielä videoo mun päivästä, kertokaa vähän mitä ootte mieltä, ja myös että haluaisitteko myös tulevaisuudessa samanlaisia postauksia. :)

Viettäkäähän kiva torstai kaikki 

♥ Marjut  


You Might Also Like

6 comments

 1. Nuo tummat hiukset sopii sulle kyllä niiiiin hyvin ♥

  VastaaPoista
 2. kiva postaus!! ja niin ihanat hiukset :) vitsit pari kertaa maltalla käyneenä tulee ihan ikävä tota paikkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosi kiva että tykkäsit <3 Uskon kyllä, tää on sen verran ihana paikka :')

   Poista
 3. Ihan kiva! Mut sen verran vinkkiä, et parempi mayday olis sellanen että taustalla ei sois vain musiikki, puhetta ja muuta ns. Turhaakin pälätystä siitä mitä tekee mis on jne. Sellast aitoo touhuumista. Tost tuli mieleen vaan joku meikki/hius tutorial parilla maisemakuvalla :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, kieltämättä oli vähän pelkästään noita juttuja mitä mainitsit! Ehkä ens kerralla saan aikaan vähän parempaa matskua :)

   Poista