Manna & Juuso

13.34

Heippahei ihanat ja pahoittelut tästä pienestä blogihiljaisuudesta. Mun sisko ja tämän poikaystävä oli täällä viikon, ja kaikki aika menikin sitten heidän kanssaan, enkä päässyt istumaan paljoa läppärin ääreen. Mutta nyt onkin luvassa pieni kuvapläjäys viime viikosta.

Niinkuin jo aiemmassa postauksessa mainitsinkin, torstai ja perjantai meni mulla kokonaan töissä iltavuoron takia, mutta kerkesin mä aamulla onneks jotain tekemään. Viikonloppu mulla oli kuitenkin vapaa ja mentiin heti lauantaina katsastamaan Paradise Bay, jossa en ollut itsekkään aikaisemmin käynyt. Siitä tuli kyllä mun yks lempparipaikoista. Se oli kyllä aika täynnä, mutta se vesi oli aivan ihanan selkeää ja puhdasta, eikä mua pelottanut oikeastaan yhtään käydä uimassa. Sää oli aivan täydellinen, koska oli aurinkoista, mutta muutamia pilvilauttojakin löytyi taivaalta. Ei tullut missään vaiheessa liian kuuma.

Biitseilyn jälkeen mentiin käymään kaupassa, ja tämän jälkeen mentiin kotiin suihkuun ja syömään. Myöhemmin illasta korkattiin sangriat ja suunnattiin kohti Pacevilleä. Pitihän Mannalle ja Juusolle nyt näyttää minkälaisessa ympäristössä elin sen kolme kuukautta. Ilta meni mun mielestä ihan älyttömän hyvin.
Sunnuntaina herättiin kaikki ilman sen kummempia oloja, ja suunnattiin kohti Vallettaa. Valletassa on mun mielestä jokaisen Maltalla vierailevan käytävä. Halusin näyttää Mannalle ja Juusolle Upper Barrakka Gardensin, jossa on aivan tajuttoman kauniit maisemat, ja muutenkin tuo paikka on tosi kiva. 

Pyörittiin Valletassa muutama tunti ja käytiin syömässä yhdessä randomravintolassa, joka oli kuitenkin sitten virhe. Ulkoisesti ravintola vaikutti tosi kivalta paikalta, mutta kun yritettiin tilata jotain niin heiltä ei sitten löytynytkään esimerkiksi annokseen kuuluvaa kanaa tai lihaa. Loppujen lopuksi päädyttiin kaikki samaan hamppariateriaan, mikä ei myöskään ollut kovin hyvää. No, joskus tälläisiä tulee vastaan, eihän muuten löytäisi ikinä mitään uusia lempipaikkoja, jos ei ole avoin uusille kokemuksille!


Maanantaina ja tiistaina jouduin sitten menemään taas töihin. Maanataina aamuvuoron takia kuitenkin pääsin jo viideltä ja tästä syystä lähdettiin käymään Valletassa kiertelemässä uudelleen, koska arkipäivänä kaupatkin oli auki. 

Keskiviikkona mulla oli vielä yksi vapaa, mikä olikin viimeinen päivä. Onneksi mulla oli mahdollisuus viettää tuo kokonainen päivä Mannan ja Juuson kanssa. Mitään tekemistä ei kuitenkaan enää oikein keksitty, koska nämä kaksi olivat saanut kuulemma jo tarpeeksi aurinkoa. :D

Illemmalla lähdettiin Mdinaan viettämään viimeistä iltaa. Kierreltiin hetki niitä ihanan hiljaisia ja ehkä vähän pelottaviakin katuja, ja lopuksi päädyttiin Fontanellaan syömään. Fontanella on kyllä niin kiva ravintola, suosittelen kovasti jos tuutte joskus käymään täällä ja suuntaatte Mdinaan. Maisemat sieltä on aivan uskomattomat ja ruoka on tosi hyvää. Syömisen jälkeen haluttiin mennä vielä käymään drinksuilla ja suunnattiin toiseen ravintolaan juomaan viiniä. Istuskeltiin siinä sulkemisaikaan saakka ja lähdettiin sitten kotiin nukkumaan. Seuraavana lento Suomeen lähtikin jo 10 aikaan aamulla.


Oli tosi kiva kun tulitte käymään täällä. ♥ Tuntuu aina, että se koti-ikävä hieman helpottaa kun saa tänne tuttuja ja turvallisia ihmisiä. Voikun ihminen voisi olla kahdessa eri paikassa samaan aikaan. 

Mutta toivottavasti teillä oli kiva lomaviikko ja tänne saa tulla aina uudelleen! :)

Nyt alkaa kuitenkin munkin arki taas normaalisoitua ja sain itseni tänäkin iltana lenkille. Rakastan juoksemista, mutta täällä se on aivan kamalaa. Muistan kun haaveilin Suomessa monet kerrat siitä, että saisin juosta meren vieressä auringonlaskua katsellen, mutta nyt tekisin mitä vaan, että saisin juosta viileässä säässä havupuiden keskellä. Tuo kuumuus saa mun pään melkein räjähtämään :D

No ei saa valittaa, voi johtua myös hyvinkin mun huonosta kunnosta!

Viikonloppu mulla tulee olemaan aamuvuoroa, mutta aateltiin mennä huomenna Yousafin kanssa treffeille elokuviin ja sunnuntaina mennään pitämään biitsille Barbeque-ilta! 

Hyvää viikonloppua teille kaikille! 

♥ Marjut

You Might Also Like

4 comments

 1. Moi. Mä haluaisin vähän udella et mitä sielä maltalla eläminen maksaa? Oon lähdössä ulkomaille työharjoitteluun ja malta olis ehkä ykkösvaihtoehto:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Se riippuu oikeastaan ihan minkä hintasen kämpän haluat. Asun itse nyt kämpässä jossa vuokra on n. 500€ + laskut. Edullisen näistä kämpistä kyllä tekee sen, että tää meijänkin kämppä on aika iso ja oli vielä kalustettu valmiiks ettei tarvinnut itse sitten mitään ostaa tänne. Ruokaan ja muuhun elämiseen mulla menee ehkä se vähän päälle 100€ kuussa.

   Mut tosi ihanaa kuulla, että oot kiinnostunut tänne lähtemisestä! Suosittelen kyllä kovasti. :)

   Poista
 2. <33 haluun takasi sinne, ikävä <3 :<

  VastaaPoista