Summer favourites

12.59

Tulin postailemaan teille vähä mun tän kesän lempparijuttuja. Nää on aika perusjuttuja, joita varmasti monien lemppareista löytyy. Mun järkkäri kyllä varmaan vetelee viimesiään kun kuvia ei pysty enää selaamaan normaalisti ja kuvista tulee myös tosi epätarkkoja, vaikka kuvausympäristö olikin yhtä valoisa kun normaalisti. No onhan tuo mun rakas palvellu mua jo aika kauan, joten ois aika päivittää ehkä uudempaan. Kertokaas onko teillä mitään kameraehdotuksia! Oon aatellut myös, että vois ehkä ostaa pienempää mallia, mutta kattoo nyt.

Mutta tässäpä näitä lempijuttuja:


Tuoksu

Ostin tätä jo viime talvena Zarasta, mutta halusin nyt esitellä tän kesän lemppareihin. Tää on aivan ihanan tuoksusta ja tää ja toinen puteli (ei niin hyvän tuoksuinen kuin tämä) maksoi yhteensä vain noin 14 €. Tää on kyllä paras halpa tuoksu, jonka tiedän!


Toinen kesän lempparituoksu on juuri ostamani Victoria's Secretin tuoksu. Tuota ei saa vain laittaa liikaa, koska sitten tuoksu on aivan liian voimakas.


Lempimeikki

Tää Lumenen BB-voide on mun mielestä ihan älyttömän hyvää. En oikeen viitsi käyttää täällä meikkivoidetta, muuta kuin jos lähden juhlimaan. Tää on sitten tosi helppo laittaa naamaan, ja ei tarvitse huolehtia, että naama näyttää ihan valkoiselta.


Mattakynsilakat

 Näihin oon ihan hurahtanut ja aivan pakko saada näitä vielä paljon lisää!Silmälaput

Nämä HerSecretiltä saadut silmälaput on ollut kovassa käytössä täällä, joskus oon nähnyt nää myös Yousafin päässä. :'D Mulla ei oo täällä ollenkaan kunnon pimennysverhoja joten nää tulee tarpeeseen jos haluaa nukkua vähän pidempään. Mä herään tosi helposti aamulla jos aurinko paistaa suoraan silmiin.


Hiilihapollinen vesi 

Tuntuu että en tykkää enää normaalista vedestä ollenkaan, joten näitä tulee aina ostettua aina pullokaupalla.


Rannekellot

Näitä tulee aina käytettyä töissä ihan älyttömästi. Muuten sitten jätän käyttämättä, koska mun mielestä nää ei oikein sovi lämpöisiin keleihin. Mut on nää kyllä niin söpöjä!


Lempilaukku

Sain Yousafilta synttärilahjaksi tämän ihanan Bershkan laukun ja tuota tulee käytettyä oikeastaan joka päivä. Niin ihanan tilava ja tyylikäs!


Leikkitatskat 

Näistä selitinkin jo muutama postaus takaperin ja nää on kyllä niin makeita!Kukat

Nää kukat oli jo viime kesänä kivoja ja tänä kesänä nää on ollut vielä kivempia.


Lempparikoru

Tää on mun ylivoimaisin lempparikoru ikinä. Rakastan noita yhdistelmiä ja tuo vaalea kivi kruunaa kokonaisuuden. 

Siinä taisikin olla kaikki. Kertokaas vähän teidänkin kesän luottojuttuja ja muita lemppareita. Vaatteet multa tästä unohtui, mutta voisin tehdä jossain vaiheessa vielä niistä erillisen postauksen.

Ihanat torstai-illat teille!

♥ Marjut

You Might Also Like

0 comments