Pikakuulumisia

16.26

Heippahei rakkaat. Tulin nyt postailemaan vähän kuulumisia kännykkäkuvin. Mulla oli siis kolmen päivän vapaat viime viikonloppuna ja ajattelin, että voisin vähän kertoa mitä tein kyseisinä päivinä. Meidän oli ensin tarkoitus lähteä Yousafin kanssa Italiaan, mutta lennot olivatkin niin kalliita niin ajateltiin siirtää reissu toiseen viikonloppuun. 

Torstai meni ihan vaan chillaillessa kotona sarjoja katsoen, koska se oli kuitenkin vielä työpäivä ja väsy oli kova. Perjantaina mentiin käymään Yousafin siskon tytön, Zaran, 4v synttäreillä. Ei oo kyllä söpömpää kun tuo pikku prinsessa  Syötiin hyvin jonka jälkeen herkuteltiin ja juteltiin. Zara sai myös lahjaksi Barbin oman vaatekaapin ja pääsin taas kokemaan miltä tuntuu olla lapsi. Sain vaihdella Barbin mekkoja moneen kertaan kun mikään ei ollut hyvä Zaran mielestä. :')
Lauantaina mentiinkin shoppailemaan, ja kerroinkin jo ostoksista edellisessä postauksessa. Oli kiva shoppailla pitkästä aikaa kunnolla, että oli aikaa kierrellä rauhassa ja löytyi kaikki tarpeellinen. Jos ette oo vielä huomannut postausta niin käykää kurkkaamassa se tästä.

Launtai-iltana mentiin syömään Yousafin kanssa ulos pitkästä aikaa ihan kahdestaan. Mentiin Valletta Waterfrontille ja tykkään tosta paikasta ihan älyttömästi. Ravintoloita on vierivieressä ja muutenkin maisemat ovat kivat. Tässä alempana on vielä mun tuon illan asua.


Sunnuntaina mentiin St. Juliansiin ottamaan kuvia, ja näitä kuvia yritän julkaista vielä tällä viikolla tänne blogin puolelle. Niistä siis sitten lisää myöhemmin! :)Kävin tänään myös laitattamassa ripset pitkästä aikaa. Sliemassa on Fairytale-niminen kauneussalonki, jossa ripset maksavat vain 40€. Anita, joka näitä ripsiä tekee, on myös todella mukava ja ammattitaitoinen, eikä muussakaan henkilökunnassa valittamista ole. Tykkään kovasti!
Mulla on ollut tämä viikko kokonaan iltavuoroa. Illat on mennyt aika nopesti kun on ollut tekemistä. Huomenna kuitenkin odotukset palkitaan ja saan taas pari vierasta tänne Maltalle. Eli mun sisko ja hänen poikaystävänsä ovat tulossa tänne viikoksi ja en malttais millään odottaa. Harmittaa kuitenkin vähän kun oon taas enimmäkseen töissä, mutta on siinä parisen vapaa päivää ja enhän mä tietenkään koko vuorokautta siellä töissä ole. :D 

Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille 

♥ Marjut

You Might Also Like

2 comments