My Saturday

13.15

Heippa ihanat ♥ Mitäs teille kuuluu? Mä oon ainakin niin väsynyt, mutta samalla maailman onnellisin. Viime viikko oli töissä ihan älyttömän kiireinen ja olin ylitöissä oikeastaan jokaisena päivänä. Nyt on onneksi tilanne rauhoittunut ja normalisoitunut. Jotenkin hassua, että mulla on oikeesti vakituinen työpaikka, jossa oon ollut jo yli seitsemän kuukautta. En oo koskaan ollut kesätöitä pidempää töissä ja oon kyllä tosi ylpee itestäni. Pian pitäisi kyllä aloittaa miettimään tulevaisuutta ja opiskelua. Se että jäänkö tänne, lähdenkö muualle vai palaanko Suomeen? Tulevaisuus ahdistaa, mutta samalla kaikki näyttää niin mahdolliselta. Ja ei, en tiedä vieläkään mitä mä oikeasti haluaisin tehdä tulevaisuudessa. No, ehkä pitää vaan päättää, koska en tiedä tuunko ikinä sitä keksimäänkän. 

Tän postauksen kuvat on otettu mun lauantaista, ja tässä samalla tuleekin usein kysytty ''Minun päiväni''-postaus. Oon koittanut tehdä näitä tosi monesti, mutta aina mulla jää kuvasaldo liian pieneksi. Ei tämäkään postaus hirveän laadukas ole, mutta ajattelin että joskus voisin vielä tehdä myös saman tyyppisen videon. Saa nähdä! 


Mun aamut on kaikista parhaimpia silloin kun saa nukkua pitkään ja herätä oman murun vierestä. Lauantaina oltiinkin laiskoja, joten herättiin myöhään ja makoiltiin hetki sängyssä. 


Kun Yousaf lähti 12 jälkeen töihin, olin jo innokkaasti lähdössä mukaan samalla kyydillä kohti Sliemaa, koska halusin lähteä kiertelemään kauppoja. Olin kuitenkin saanut melkein itseni valmiiksi ja meikit oli loppusilauksia vailla niin tajuttiin, että eihän kaupat ollut tuona päivänä auki. Oli nimittäin Maltan suurin pyhäpäivä, Marian päivä. Voin sanoa, että ei oo hetkeen kiukuttanut niin paljoa. Ainut vapaa päivä pariin viikkoon ja en pääse ees lellimään itseäni. :DD 

Nooh, kyllä sitä shoppailemaan pääsee muulloinkin ja päätin sitten viettää päivän sängyssä sarjoja katsellen, blogeja lukien ja sain tehtyä jopa teille tuon edellisen postauksen videonkin.Myöhemmin aloin laittautumaan, koska Y oli luvannut viedä mut katsomaan, millä tavalla maltalaiset juhlistaa tätä Marian päivää. Meidän suhteessa miestä saa aina odottaa, joten kävin odotellessani Sagan kanssa Little Swedenissä ostamassa tuttuja herkkuja. Oon käynyt pari kertaa aiemmin täällä kaupassa, jossa myytiin erilaisia suomalaisia ja ruotsalaisia ruokia ja herkkuja. Se meni kuitenkin konkkaan, mutta onneksi tänne tuli toinenkin. Voin sanoa, että kun ootte vähän kauemmin poissa Suomesta, niin meette aivan sekaisin jos näätte tuttuja ja turvallisia ruokia. Ainakin mulle käy näin. Ruoka on kyllä yks niistä asioista mitä ikävöin Suomesta. Ei sitä Suomessa osaa arvostaa, mutta täällä sitä vasta tajuaa kuinka laadukasta kaikki on meillä kotona. Myöhemmin lähdettiin Yousafin kanssa kohti Mostaa, missä oli isot juhlat Marian kunniaksi. Mun mielestä toi on jotenkin tosi outoa ja ehkä vähän hassua, että kaikesta tehdään noin suurta. Ihmisiä on aivan järjetön määrä ja Mostan kirkko oli koristeltu erilaisin valoin. Tuli ehkä kieltämättä mieleen ihan joulu.


En oo aikasemmin käynyt Mostan kirkossa sisällä, mutta olihan tuo aivan upea. Kuvia en nappaissut kuin pari, koska kirkko oli täynnä ihmisiä. Kuitenkin vähän eri näköistä kun meidän Ähtärin kirkossa. :D


Eniten mua hämmästytti se, että miten nää ihmiset voi arvostaa jotain patsasta noin paljon. Kun Marian patsas kannettiin takaisin kirkkoon, ihmismeri oli valtava, orkesteri oli soittamassa ja poliisitkin oli jopa eristämässä aluetta. Myös loppuhuipennuksessa nähtiin hullun hieno ilotulitus.


Pakko kyllä sanoa, että oli aivan ihana kokemus, vaikka mua joskus alkaakin ahdistaa tuollainen ihmispaljous. Lähdettiinkin heti rakettien jälkeen kohti kotia, koska oli niin tuskaisen kuuma ja nälkä oli niin kova, että näköä haittasi.

Mentiin mäkkärin kautta kotiin, katsottiin muutama tunti Pakoa ja sitten pitikin alkaa nukkumaan, koska seuraavana päivänä kutsui työt jo 8 aamulla. Oli kyllä täydellisesti vietetty vapaapäivä!

Nyt olis vielä kolme päivää töitä ja sitten koittaakin mun pidenetty 3 päivän viikonloppu, jonka voin ottaa jo pienenä minilomana. En jaksais millään oottaa!

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille 

♥ Marjut

You Might Also Like

2 comments

  1. Ihana tälläne höpöttelypostaus! Täällä kans vedetty ylitöitä ja oltu töissä kokoajan! Ens vklla onneks 3vkta ah <3 ihanaa alkavaa viikkoa sinne kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla että tykkäsit! Ai höh, sielläkin päin on ollut kiirettä. Haluisin päästä tosi pitkälle lomalle ja lähteä vaikka käymään jossain toisessa maassa. Olis enemmän kun jees! :)

      Poista