Failed

16.49

Oon lukenut blogeissa erilaisia postauksia epäonnistuineista kuvista, ja päätin nyt itsekkin tehdä sellaisen. Mun mielestä niitä on aina niin hauska lukea ja näkee tavallaan vähän niiden ''kulissien'' taakse. Varotan nyt tässä etukäteen, että tässä postauksessa voi tulla jopa aika järkyttäviäkin kuvia musta, mutta koittakaahan kestää. 


Tää nyt on varmaan kaikille tuttua, eli jotenkin se tuuli pistää aina sillon hiukset sekasin kun pitäis olla edustavan näköisenä. En tiedä kuvaustilanteessa ärsyttävämpää kuin se, että tuuli laittaa juuri laitetut hiukset taas siihen lähtöpisteeseen ennen laittautumista ja sen, että ne on joka kuvassa naaman edessä. Näitä kuvia multa löytyy ihan älyttömästi ja tulee varmasti vielä löytymäänkin tulevaisuudessa.


Saan aina jotain ihme naurukohtauksia just sillon kun pitäisi pysyä vakavana. Noh, joskus hymyily on ihan ookoo jos se kuvan on napannut oikealla hetkellä, mutta näistä kuvista kyllä huomaa, että ei kyllä aina. :DMulla on tullut joku outo tapa tuossa kameran edessä, että aina kun haluan että Yousaf lopettaa kuvaamisen, laitan huulet tollee typerästi nenään kiinni. Tuo ensimmäinen kuva ei oo kyllä sellainen, mutta myös tälläisiä hirvityksiä mun kameran rullasta löytyy.Aina kun mua alkaa väsyttämään, enkä jaksa olla enää edustavasti kameran edessä, alan yleeensä pelleilemään esimerkiksi mun käsillä tai sitten tekemään muuten vaan typeriä asentoja. 
Ja tottakai kaikille tutut ''kännykkä kädessä'' -kuvat.


Vielä viimeisenä kaikenmoiset takapirut, joita en osaa muokata mun muokkaustaidoilla pois. Eniten ärsyttävää jos se kuva on oikeesti tosi onnistunut.

Näitä löytyisi vielä tosi paljon lisää, mutta riittäköön nää nyt tälle kerralle. Kertokaahan vähän mitä tykkäsitte tälläisestä postauksesta!

♥ Marjut

You Might Also Like

4 comments

  1. Hajoon niiiiin noille viimesille! :D:D:DD

    VastaaPoista
  2. Noooh.. Oot kyl iha semi jeba myös ku oot pöpi. Just saying. Rakastan sua mun pöpi
    -Vaimo

    VastaaPoista