Arkimeikki videolla

7.10


Monet teistä on ehdotellut meikkivideota, ja löysin mun kansioiden kätköistä mun talvella tekemän meikkivideon, joten päätin tulla jakamaan sen nyt teille. Vähän tuli ikävä noita vaaleita hiuksia taas, mutta ei voi mitään. Ehkä pidän nää nyt vaan tän luonnollisemman värisenä ja annan parantua rauhassa.

Eli tuollaisen meikin teen yleensä talvella, mutta kesäisin tuo paksu meikkivoide on vaihtunut BB-voiteeseen ja yleensä rajauksiakaan en jaksa laittaa muutakun töihin kuumuuden takia.  Kertokaa mitä tykkäätte!

Ps, hirvee jättiläisnaama tuossa alotuskuvassa! :D haha.

♥ Marjut

You Might Also Like

6 comments

 1. eivitsi teit ton rajauksen hienosti ja helpon näkösesti :D mä aina mälvään jonkun 5min ku teen ittelleni hahhhah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Oon niin tottunut tekemään tuon perusrajauksen kun oon tehnyt saman meikin yläasteelta asti. Mutta kyllä mullakin noi menee joskus huonosti ja sit korjailen niitä vaikka kuinka kauan! :D

   Poista
 2. Myöhästyneet nimipäiväonnittelut. <3 t: Aaves

  VastaaPoista
 3. Moikka! Tää ei nyt liity tähän postaukseen, vaan sun napakoruun. Eli löysin tä postauksen http://mamitun.blogspot.fi/2012/12/alennusmyynteja.html ja joku oliki kommentoinu sun napakorusta ja sanoit että itseeski häiritsee kun se on kasvanu ulos nii paljon ja pelkäät et se repee etkä haluis ottaa uudestaa ja näi ja ny selasin sun blogii ja näin et sul o edelleen napakoru ja siis mun oma näyttää aika lailla samalta ku sun ennen, nii siis en oo yhtää lukenu enne sun blogii ni en tiiä, et siis ootko ottanu sen uudestaa vai saitko sen "parantuu" jotenki ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Joo, se oli todella uloskasvanut monta vuotta, mutta en vaan osannut olla ilman sitä. Otin sen kuitenkin pois viime talvena ja olin hetken aikaa ilman sitä. Kävin sitten kesän alussa ottamassa sen uudelleen ja nyt oon taas tosi tyytyväinen siihen. Se vaan että jos se vielä kerran kasvaa ulos niin en mee ottamaan sitä uudelleen. Mua sattuu se napaan lävistäminen sen verran, että en tee sitä enää ikinä, haha. :D Mutta jos sulla on kasvanut se ulos niin suosittelen että meet ottamaan sen uudelleen, aina se on paremman näköinenkin kun se uloskasvanut. :) Ja siinä on myös se repeämisen riski aika suuri :/

   Poista