Finland

4.39

Oon kotiutunut takaisin Maltalle ja voi että miten ihana fiilis olla taas täällä. Täällä on kyllä aivan älyttömän kuuma ja tuulettimet saa pyöriä täysillä joka huoneessa missä oon. Noo, nyt ei valitella enää. Tänään olis tiedossa ensimmäinen työpäivä loman jälkeen ja sitten on taas kahden päivän vapaat. 

Aattelin tulla tekemään teille postauksen mun reissusta Suomessa. Kaikki kuvat on puhelinlaatua, mutta en jaksanut millään ottaa mun järkkäriä mukaan Suomeen. 

Näistä osan kerroinkin jo tuossa edellisen postauksen videossa, mutta laitetaan nyt vielä muutamat lisäykset ja kuvat tänne!


Mun lento lähti siis 22.6 kahdeksan aikaan illalla joten olin yöllä vasta 2 aikaan perillä. Eniten mua hämmästytti sen muistaminen, että miten valoisaa täällä olikaan tähän aikaan vuodesta. Tuli kyllä niin ihanan kesäinen ja kotoisa fiilis.

Heti seuraavana päivänä mentiin katsomaan porukalla musikaalia Ilmajoelle, jossa mun sisko oli tanssijana. Tästäkin selitin jo tuossa videossa, joten ei siitä sitten sen enempää. Suomi on kyllä niin ihanan vihreä maa verrattuna Maltaan ja nyt osasi vasta arvostaa sitä, kuinka kaunis paikka Suomi on.


Mun oli myös aivan pakko käydä ihailemassa meidän järvimaisemia. Mikään ei oo kyllä kotoisampi ja rauhoittavampi näky kun tämä <3


Seuraavat päivät meni kavereita moikkailessa ja sitä autokoulun syventävää vaihetta tehdessä. Voin sanoa, että mulla oli ajotaidot niin ruostuneet että alkoi itseäkin oikein naurattamaan. Tottakai kaikki on opeteltu silloin ihan selkärankaan asti, ja kaikki tulee tietenkin itsestään joten ei hätää, en ollut vaaraksi kenellään tuolla liikenteessä. Välillä tuli vain pieniä aivokatkoksia, jossa mietin että oonkohan mä nyt edes oikealla kaistalla. :'D


Yritin hengailla myös tuon meidän höpsön kanssa koska mulla on ollut sitäkin niin kova ikävä. 
Perjantaina lähdettiinkin Seinäjoelle kohti Provinssia. Reissu oli tosi onnistunut, ainakin omasta puolesta ja oli ihanaa nähdä kavereita ja käydä muutenkin bilettämässä Suomessa pitkästä aikaa. Edelliskerrasta saattaakin olla jo melkein vuosi. Kiitos kaikille, jotka olivat mukana <3Lauantaina lähdinkin sitten kohti Jyväskylää moikkaamaan Lottaa. Katsottiin illalla elokuvaa porukalla ja seuraavana päivänä mentiinkin sitten käymään kirpparilla ja shoppailemaan. Vitsit kuljin kyllä siellä kaupasta toiseen ihan innoissani, koska en oo pitkään aikaan päässyt shoppailemaan esimerkiksi H&M, Ginaan jne.. Mukaan tarttui siis vaikka ja mitä, ja voin yrittää tehdä niistä sitten jossain vaiheessa postausta :)


Sunnuntaina lähdettiin sisko - ja partneriporukalla kohti Virtoja ja meidän vuokramökkiä. Tuolla vietettiinkin sitten kaksi yötä ja tästä reissusta tulee vielä postausta myöhemmin.


Tiistaina mökkeilyn jälkeen olin vaan kotona, näin kavereita ja pakkailin tavaroita. Keskiviikkona olikin viimeinen päivä ja vietin sen oikeastaan vain kotona siivoillessa omaa huonetta (kyllä, koen sen joskus tosi rentouttavaksi:'D) ja pakkailessa laukkuja Maltalle paluuta varten. Kävin hyvästelemässä vielä myös mummin ja ukin ja sen jälkeen vielä kävin sanomasssa heipat myös iskälle.Yöllä lähdettiinkin ajelemaan kohti Helsinkiä ja jäin odotellemaan mun 5.25 lähtevää lentoa. En oo oikein koskaan pystynyt nukkumaan kunnolla autossa tai lentokoneessa, joten sitä en kyennyt koko yönä tekemään. Voin sanoa, että kun pääsin Maltalle mun silmät oli aivan ristissä ja mun jutut oli maailman huonoimpia. Onneks Yousaf jaksoi kuunnella niitä niin kauan että nukahdin. :'D

Vähän kyllä ärsyttää että nuo hyvät kelit tuli Suomeen vasta sen jälkeen kun lähdin, mutta toisaalta täällä sitä lämpöä riittää yllin kyllin. Nyt paluu taas arkeen ja saa alkaa taas nauttimaan tästä maltaelämästä.

Oli kuitenkin ihana käydä Suomessa, koti-ikävä lähti ainakin hetkeksi aikaa pois! 

Hyvää viikonloppua kaikille!


You Might Also Like

2 comments

 1. Kivalta kuulosti sun Suomen reissu :)

  En haluais olla typerä pilkunnussija, mutta Virrat - Virtaita -Virroille.. :D Toki Virrat on ainut suomenkielinen paikannimi, joka taivutetaan noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli kyllä tosi huippu :) Haha, voi ei. :D Tiesin että siinä menee nyt jokin vikaan, mulla on ollut aina jokin suuri vaikeus taivuttaa tuo sana. Mutta antaa olla, kiitos kuitenkin korjauksestasi! :)

   Poista