Hello June!

9.12

Käytiin viime viikolla pyörähtämässä Marsaxlokk:issa mikä on täällä Maltalla yks pieni kalastajakylä. Krista oli sanonut mulle joskus että tuolla kannattaa käydä kuvailemassa ja tykkäsin kyllä kovasti maisemista. Ainut huono puoli oli se, että tuolla tuoksui vähän liian voimakkaasti kala, ja mä suoraansanottuna inhoon kaloja kaikissa muodoissa.


Saatiin samalla nappastua parit asukuvatkin siinä samalla. Onneks mulla on aina tuollainen ihana oma kuvaaja mukana joka paikassa. On oikeesti tosi vaikeeta ottaa asukuvia, jos toisella ihmisellä ei oo siihen silmää, mutta Yousafilta onneksi sitä löytyy.

Tuo kylä oli täynnä tuollaisia söpöjä veneitä, jotka toi kuviin kivaa tunnelmaa.


Kuvailtiin tuolla hetken aikaa ja ihailtiin maisemia. Meinattiin käydä syömässä iPlacessa missä oon jo tosi kauan halunnut käydä. Siellä tilataan ruuat iPadilla, mikä olis mun mielestä ihan hauskaa kokeilla. Se olisi kuitenkin auennut vasta myöhemmin illasta ja meillä ei ollut aikaa odotella illan suunnitelmien takia, joten jätettiin se seuraavaan kertaan.

Pidettiin lauantaina tuparit vihdoin ja viimein ja ilta oli kyllä tosi onnistunut. Kuvia ei kyllä taaskaan tullut otettua, mutta teen kyllä meidän kämpästä jossain vaiheessa postausta.

Tänään saan mun äitin myös vierailemaan tänne Maltalle ja en malta odottaa että pääsen näyttämään sille paikkoja. Muutenkin niin ihanaa nähdä kun ei olla nähty moneen kuukauteeen.

Haluun myös onnitella kaikkia ylioppilaaks päässeitä ja muita valmistuneita ja toivottaa kaikille aivan ihanaa kesän alkua! Toivottavasti siellä Suomessa on lämpöset kelit. Voisin tehdä jossain vaiheessa teille postauksen mun tän kesän suunnitelmista, kun kaikki on lyöty lukkoon. Miltä kuulostaisi?

♥ Marjut
You Might Also Like

4 comments

 1. Nää kaikki kuvat Maltalta on vaan niin ihania! :) Ja sulla taas kerran kiva asu!

  VastaaPoista
 2. Kesäsuunnitelmapostaus kuullostaa hyvältä! Ja noi veneet on kyl niin söpöjä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin loistavaa! Yritän saada sen tehtyä pian! :) Ja eikös vaan? <3

   Poista