Long time no see : Insta lately

13.45

Moikkamoi kaikki ihanat sinne ruudun toiselle puolelle. Aattelin tulla postailemaan muutamia kännykkäkuvia, koska niitä ei oo hetkeen täällä näkynyt. Tajusin että legendaariset insta-postaukset on jäänyt ihan kokonaan mun blogista pois. Onko kukaan ikävöinyt niitä, että pitäisikö mun alkaa taas joka kuukausi postailemaan sellasia? Niistä kuitenkin saa vähän enemmän irti mun arjesta. 

Mut tosiaan löytää Instagramista nimimerkillä mamituh!


Oli niin siistiä saada ensimmäiset kunnon rusketusrajat. Haluun yleensä ensimmäisten auringonottokertojen aikana rajat, mutta sitten jossai vaiheessa alan ruskettamaan niitä pois. Nyt mua on alkanut ärsyttää noi jo koska ne on ollut mulla liian kauan kun en oo päässyt ruskettumaan kiireiden ja huonojen kelien takia. No ehkä tässä pian taas!


Peilin kautta kuvaa asusta. Onneks nyt on taas napakoru takas, oli vähän orpo olo ilman sitä.


Mussun kanssa arskaa meidän katolla <3


Vietettiin Sagan kanssa kämppispäivää kun molemmilla oli vapaa ja päivä alkoikin auringonotolla ja jatkui Sliemaan syömään ja juomaan parit drinksut.


Meidän kämppispäivä päättyikin sitten Pacevilleen. Istuskeltiin siellä hetki ja meinattiin käydä myös tanssimassa, mutta oli liian aikainen joten kaikki baarit oli vielä tyhjiä. Lähdettiin sitten kotiin katsomaan loppujenlopuksi jääkiekkoa. :D


Oli aivan pakko ottaa tällänen lässynlää-kuva <3Asukuvaa ja selfietä päivältä kun oltiin Kristan kanssa shoppailemassa Sliemassa. Hirvee ikävä mun rakasta <3 Tuleppas jo pois sieltä selkäreppuilemasta!


Autoiluselfietä!Smart City, ihana suihkulähde ja oma muru <3Käytiin Sagan kanssa tsekkaamassa Sisilialainen huvipuisto Sliemassa ja oli ihan sairaan kiva pyöriä laitteissa pitkästä aikaa. Eipä käyty kun kahdessa erissä mutta se oli meille ihan tarpeeks, kun lopussa oli niin paha olo, että oli aivan pakko lähteä kotiin. 


Pyörähdettiin tänään marsaxlokkissa ja siitä tulossa postausta myöhemmin.


Toivottavasti tykkäsitte ja sanokaas jos haluutte nähdä tälläsiä lisää!

Ihanaa alkuviikkoa kaikille <3

♥ Marjut

You Might Also Like

4 comments