Portomaso Marina

7.04Oon ollut nyt tässä kolme päivää vapaalla ja on ollut kyllä ihan älyttömän rentouttavaa. Sääkin on ollut aivan ihana, joka päivä on ollut noin pariakymmentä astetta. Oon jopa saanut vähän rusketustakin pintaan. 

Keskiviikko alkoi ensinnäkin pitkään nukkumisella. Olin ollut edelliset työpäivät aamuvuoroissa, joista toki tykkään kaikista eniten, mutta se aikasin aamulla herääminen ei vaan oo mun juttu. Otin ensin hetken aikaa meidän partsilla aurinkoa muusiikkia kuunnellen ja kirjaa lukien. ♥  Sen jälkeen aloinkin laittautumaan ja sitten lähdettiin ottamaan kuvia St. Juliansiin semmoseen söpöön pieneen satamaan, mikä sijaitsee semmoisen korkean Portomaso-tornin lähellä. 

Tuo mun päivän lookki oli kyllä aika puolivahinko, mutta se sopi kyllä mun mielestä aika täydellisesti noihin maisemiin. :) Vai mitä te ootte mieltä?

Torstai menikin sitten Gozolla, josta on tulossa vähän erikoisempaa postausta myöhemmin jos saan vaan nuo videojutut onnistumaan.. Eli siitä reissusta sitten lisää vähän myöhemmin. :)

Tää päivä onkin sitten ollut kotona olemista ja partsilla makaamista. Pian aattelin lähtee moikkaa Kristaa ja huomenna onkin sitten taas työpäivä. Miten tää aika voi mennä näin nopeesti. Kolmen päivän vapaa, ja tuntuu että nekin oli ihan hujauksessa ohi.  Tänä viikonloppuna ei ole siis luvassa biletystä, mutta jos ens kuussa sitten pääsis käymään ulkona kun pitäis olla viikonloppujakin vapaana. 

Ihanat viikonloput teille kaikille 

♥ Marjut


You Might Also Like

6 comments

 1. aivan ihania kuvia tässä postauksessa!! voi vitsi, ihan lumouduin :) kaunis asukin sulla!!<3

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat kyllä! tulee heti ikävä lämpöön <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mullakin tulee aina tuo sama kun katselee kuvia vähän lämpöisimmistä paikoista! :)

   Poista