Infopostaus

13.03

Heippa! Muistin että mulla on tosiaan tuo Ask.fm ja haluaisin herättää sen uudelleen eloon. Eli menkää ihmeessä kyselemään ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä, mutta hyvän maun rajoissa tietenkin. :) 

Ask.fm-sivuille pääset tästä

Mulla on myös tuo mun blogin facebook-sivu, joten laitan tähän postaukseen nyt sinnekkin linkin jos haluutte seurailla mun juttuja facebookin kautta. Linkkailen sinne aina postauksen kun oon sen julkaissut ja aattelin että jossain vaiheessa voisin alkaa päivittelemään sinne enemmänkin kuulumisia ja kuvia, jos jotkut niitä jaksaa lukea ja katsoa. :) 

Facebook-sivuille pääset tästä

Plus tähän infopostaukseen haluisin vielä kommenttiboksiin teiltä mielipiteitä, mitä haluaisitte mun blogista lukea. Kaikki postausideat ja ehdotukset otetaan vastaan ja pyrin sitten toteuttelemaan niitä. Aattelin, että joku ''my day'' vois olla kiva kun en oo ikinä sellasta tehnyt.. Kertokaa te!♥ Marjut

You Might Also Like

9 comments

 1. Video myday sieltä maltaita ois kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yritän sellasen väsäillä jossain vaiheessa kun tulee vähän sellanen mielenkiintosempi päivä! :)

   Poista
 2. My day ois kiva! Ja toiveena ois meikkipostaus..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkipostauksen oon itseasiassa tehnyt jo, mutta en ollut siihen niin tyytyväinen niin en julkaissut sitä. Teen sen jossain vaiheessa uudelleen eli on tulossa :)

   Poista
 3. Joku postaus lempipaikoista Maltalla!

  VastaaPoista
 4. Postaat tosi harvoin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon valitettavasti töissä 9 tuntia päivässä ja sillon kun mulla on vapaat niin mä vaan laiskottelen! Mut nyt alan postailemaan enemmän, kun mulla on postaustoiveitakin teiltä lukijoilta valmiina :)

   Poista
 5. Myday kuulostaa kyllä tosi kivalta, etenkin kun oot siellä Maltalla! Mä tykkään kans asupostauksista tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Myday tulossa ja asukuviakin alkaa tulemaan kun saan jonkun kameran taakse! :)

   Poista