10 facts about me

12.14

1. En osaa kokata. Oon oikeasti maailman suurin katastrofi keittiössä. Saattaisin kyllä oppia, mutta  mä en oikeestaan oo ees hirveen kiinnostunu siitä. Mulla onkin sellanen pieni toive, että mun tuleva aviomies hallitsis kokkaustaidot - ainakin paremmin kun mä.

2. Ajattelen joskus ihan liikaa muita ihmisiä ja oon ehkä joskus vähän liian empaattinen. Siks en tykkää ihmisistä,  jotka ei ymmärrä ajatella muiden tunteita. Mun mielestä empatianpuute tekee ihmisestä jotenkin tosi typerän.

3. Oon tosi hellyydenkipeä ihminen ja rakastan haleja.4. Joskus mikään ei oo parempaa kun viettää yksin aikaa.

5. En tykkää elokuvista. En edes muista milloin viimeks olisin katsonut jonkun elokuvan yksin ja kokonaan. Sarjat ja tuotantokaudet onkin sitten ihan eri juttu.

6. Mulla on joku pakkomielle valkosiin nilkkasukkiin. En omista mitään muita sukkia, koska mun mielestä kaikki muut on rumia. Valkoset vaan sopii kaiken kanssa. Ne on sitäpaitsi maailman helpoin pestä, koska oikeastaan aina jokaiselle sukalle löytyy pari! Jos on kylmempi keli, vedän siihen päälle tietenkin äitin tekemät villasukat, jotka on tottakai valkoset. :D
7. Mulla on joka päivä töissä ihan älyttömästi herkkuja mukana, joita en kuitenkaan koskaan syö. Se nyt vaan menee niin että jos niitä ei oo, mun alkaa ihan hulluna mieli jotain hyvää ja sit alkaa ärsyttää. Kun ne on kokoajan saatavilla niin ei ees tee mieli syödä. En tiiä oonko jotenkin outo, vai onko tää sama joillain muillakin.

8. Mulla on jotenkin sellanen olo, että oon kypsynyt henkisesti ihan älyttömästi viimeisen puolen vuoden aikana.
9. Jos saisin matkalipun Suomeen, lähtisin heti muutamaks päiväks. Mulla on niin kauhee ikävä mun perhettä ja Oonaa <3 

10. Aion ottaa tatuoinnin tässä lähiaikoina. Tiedän tasantarkkaan mitä haluan, mutta en oo varma että mihin. Onneks tässä ei oo kiire mihinkään ja saa miettiä rauhassa. :)

♥ Marjut


You Might Also Like

2 comments

  1. Tää oli niin kiva postaus! Ja hei I feel you tosta koti-ikävästä, se on ainoa asia mikä ulkomailla asumisessa on ihan perseestä! Mä oon lähössä kahen tunnin päästä lentokentälle, pääsen Suomeen noin kolmen kuukauden poissaolon jälkeen.. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilma! Joo, se on tosiaan se ainoa ikävä puoli :/ Voi vitsit oon kateellinen, ei sillä, en mä Suomeen kyllä kauaks aikaa haluis mennä mutta muutaman päivän visiitti olis tosi kiva! :)

      Poista