MY LOVELY YEAR - Part 2

14.15

Heinäkuu meni tosi nopeesti töiden takia, mutta kerkesin käydä Jyväskylässä shoppailemassa ja viettämässä laatuaikaa isoimman siskon kanssa. :) Oltiin kattomassa Elastista kahdestaan ja sekin oli yks ikimuistoisemmista reissuista ikinä. Hassua että meillä on se 19 vuotta ikäeroa ja välillä se ei kyllä tunnu missään!

Heinäkuussa oli myös Makan ja Anttonin tuparit. Tuparit muuttui kuitenkin puistobileiksi, koska sisällä oli yksinkertaisesti liian kuuma. Pärjäsin jopa koko yön shortseilla ja napapaidalla, mikä on mun mielestä aika outoa Suomessa.

Elokuun alku oli vielä ihanan lämmin ja muistan sen kun lähdin kiertelemään Ähtäriä ja etsimään rauhallista postailupaikkaa. Löysinkin aivan täydellisen ja alempana onkin kyseisestä paikasta kuva.

Meillä oli myös Oonan ja Kristan kanssa pitkästä aikaa yhteiset vapaapäivät ja päätettiin lähteä yhdessä roadtripille. Ajettin siis ensin Vaasaan ja seuraavana päivänä suunnattiin kohti Poria. Kannatti kyllä todellakin lähteä, koska tää reissu oli mun mielestä huikee ja tavattiin taas uusia ihmisiä matkan varrella. :)

Tässä kuussa pääsin myös mukaan bloggaajapäivään, missä kierreltiin koko päivä Suupohjan alueella kuvaillen ja tutustuen eri kohteisiin. Päivä oli tosi onnistunut ja tutustuin siinä samalla kolmeen ihanaan tyttöön.

Loppukuusta me lähdettiin vielä sisarusporukalla risteilemään. :)

Syyskuun alku olikin vaan lähitulevaisuuden jännittämistä, koska tiedettiin missä meidän koti tulee olemaan seuraavat kolme kuukautta. Pidettiin läksärit tyttöporukalla ja seuraavat päivät menikin sitten vaan pakkaillessa.

8. syyskuuta meidän lento sitten lähti Helsingin lentokentältä kohti Maltaa ja voin sanoa, että mua ei oo ikinä jännittänyt niin paljon. Olin muuttamassa sellaseen maahan asumaan, mistä en tiennyt oikeastaan yhtään mitään. Kaikki sujui kuitenkin täydellisesti, saatiin kämppä ja työpaikka. Syyskuu meni oikeastaan vaan töissä ollessa, maltaan tutustuessa ja aurinkoa palvoessa. Ensimmäinen kuukausi Maltalla oli mun mielestä niin ihana, koska kaikki oli niin uutta ja erilaista. Tutustuttiin moniin uusiin ihmisiin ja jotkut ihmiset muistan kyllä koko loppuelämäni.. :')
Lokakuun alku oli vielä Maltalla lämmin, mutta loppukuusta alkoi viilentyä aika paljon. Päästiin käymään Cominolla, mikä oli ihan hullun ihana paikka. Tässä kuussa vaihdettiin myös työpaikkaa, joka sai meidät tutustumaan taas uusiin ihmisiin. Uudessa työpaikassa oli paljon kivempaa työskennellä, koska baari oli paljon suositumpi. Se oli itseasiassa yks mun lempibaareista ennenkuin mentiin sinne töihin ja oli myös sinä aikana kun oltiin siellä. :D

Lokakuussa oli myös ikimuistoiset bileet Sky:ssa ja se olikin oikeastaan mun ja Kristan yhteinen lauantaivapaa koko kolmen kuukauden aikana. Marraskuussa oli tietenkin heti ensimmäisenä Halloween bileet ja oltiin tietenkin Kristan kanssa tuona yönä töissä. Yö meni kuitenkin tosi nopeasti ihmispaljouden takia ja kerettiin viettämään vielä ikimuistoiset halloween pippalot Hugo's passionissa pupunkorvat päässä. 

Pääsin myös yhtenä lauantaina aveciksi maltalaisiin häihin ja sekin oli aivan mahtava kokemus. Selitinkin niistä yhdessä postauksessa aika pitkän romaanin joten jätän tän nyt vähän lyhyemmäksi. 

Loppukuusta meidän olikin aika sanoa hyvästit San Gwannille ja muuttaa meidän suomalaiskavereiden nurkkiin viikoksi Sliemaan. Lopetettiin myös työt seuraavana iltana ja lähdettiin tietenkin juhlistamaan sitä Pacevilleen. 
Joulukuu alkoikin sitten aika haikeesti, koska tiesi koko ajan lähdön lähenevän. Yritettiin kierrellä Maltaa vielä vähän ja saatiinkin aikaiseksi lähteä Maltan eläintarhaan. Loput ajasta yritin vielä nauttia ihmisten seurasta, joita en enää näkisi. 10. joulukuuta ajettiinkin sitten lentokentälle ja voin sanoa että mulla ei oo ikinä ollut niin kamala olo lähteä johonkin muuhun maahan. Vaikka mulla olikin ikävä mun perhettä ja kotia, niin mun ei tehnyt yhtään mieli lähteä Suomeen. Olin ollut niin onnellinen viimeiset kolme kuukautta ja en kunnolla ees muistanut mitä sana ''stressi'' tarkoittaa. En nyt sano etteikö tuollakin olis jotkut asiat jollain tavalla stressannut mutta oli se kuitenkin aivan eri asia asua siellä. Sitä on tosi hankala selittää. Päästiin kuitenkin turvallisesti takasin Suomeen ja oli ihana nähdä perhettä ja päästä suomirytmiin takas mukaan. Olin niin ikävöinyt salilla käymistä, mun huonetta ja vaatekaappia.

Puurojuhlailtana vietettiin Ninnin ja Kristan kanssa tyttöjen iltaa. Käytiin katsomassa lukion musikaali, etkoiltiin Kristalla ja lähdettiin siitä sitten juhlimaan klubille. 

Joulukuussa oli myös yksi surullinen tapahtuma. Lepää rauhassa ukki <3

Joulunodotus meni rauhallisesti perheen kanssa. Käytiin luistelemassa, katottiin leffoja ja vietettiin muuten vaan yhdessä laatuaikaa. 

Uutta vuotta olin juhlistamassa Jyväskylässä, kuumeessa ja saatan kertoa tästä lisää seuraavassa postauksessa. :D

Tälläseltä näytti mun vuosi 2014. Siihen sisältyi ihan kaikkea. Tein huikeita reissuja tyttöjen kanssa, sain olla vihdoin ja viimein abi, luin itseni ylioppilaaksi ja sain työskennellä sellaisissa hommissa mistä oikeesti tykkäsin. Mun ensimmäinen oma koti mun parhaan kaverin kanssa oli ulkomailla, mikä oli mun mielestä aika rohkee saavutus meiltä. Vietin mun elämäni parhaimmat kolme kuukautta Maltalla ja tutustuin uusiin, erilaisiin ihmisiin. Opin myös tosi paljon uusia asioita ja tein tottakai myös niitä typeriäkin juttuja, mutta musta tuntuu että oon oikeesti kasvanut taas tosi paljon ihmisenä. 

En tehnyt mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia tulevalle vuodelle. Lupasin itelleni lähinnä vaan jotain pikkujuttuja mun pääni sisällä. Haluun antaa elämän vaan viedä ja yritän tehdä parhaani joka jutussa mihin ryhdyn.

 Mulla on jo valmiina unelmia vuodelle 2015. Nyt mun pitää enää vaan toteuttaa ne.

Hyvää uutta vuotta murut!

♥ Marjut


You Might Also Like

2 comments

  1. Käytätkö itseruskettavaa tai käytkö solariumissa? Jos niin kuinka usein?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä itseruskettavaa ja vain muutaman kerran oon käyny solariumissa elämäni aikana.. :) Viime vappuna viimeks.

      Poista