My Christmas

7.58

Mun joulu meni ihanan rauhallisissa tunnelmissa perheen kanssa. Jouluruokaa tuli syötyä ihan liikaa, mutta onneks ollaan käyty Lotan kanssa ahkerasti joka aamu lenkillä. Mun mielestä joulussa on tärkeintä se, että saa olla perheen kanssa. Se ei nimittäin oo enään niin itsestäänselvyys mitä se pienempänä oli. Kaikki asuu nykyään eri kaupungeissa ja yhteisiä hetkiä on tosi vaikeeta löytää. Sen takia joulu on mulle yks vuoden tärkein juhla. :)


Haluun nyt mainita etukäteen, että tän postauksen kuvat on ottanut Makka ja Lotta, koska en saanut itse aikaseksi ottaa kameraa käteen ja kuvata näitä joulujuttuja. :D

Me vietettiin joulua jo edellisenä päivänä, koska Lotan lapset, Laura ja Aapo, oli lähdössä ennen aattoa  isänsä luo. Me siis syötiin jo tiistaina jouluruoka ja meillä kävi myös joulupukki vähän etuajassa. Seuraava päivä eli jouluaatto tuntui sen takia vähän hassulta. Käytiin Lotan kanssa heti aamusta lenkillä koirien kanssa ja sitten kuunneltiinkin joulurauhan julistus telkkarista joka on ollut meidän perheessä aina perinteenä.
Sen jälkeen räpsittiin vähän kuvia, joita näkyi jo edellisessä postauksessa. Myöhemmin lähdettiin moikkaamaan ukkia ja mummia ja koristeltiin siellä perinteisesti joulukuusi. Seitsemältä jaettiin taas lahjoja ja soiteltiin sukulaisille hyvän joulun toivotuksia. Myöhemmin syötiin vielä uudestaan jouluruokaa.
Mun oli aivan pakko pukea aattona jotain kultasta, koska oon ihan hulluna siihen väriin. Makka sai  otettua musta parit asukuvatkin, vaikka ulkona olikin ihan sairaan kylmä. Paita Maltalta
Glittertoppi Tally Weijl
Sormukset saatu lahjaksi
Käsikorut Tally Weijl ja H&M
Housut Stradivarius
Kengät Spiritstore

Illemmalla katottiin vielä leffoja, mutta kaikki oli niin väsyineitä että itekkin suuntasin nukkumaan jo 12 aikaan.

Joulupäivänä käytiin porukalla syömässä mummilassa. Istuskeltiin siellä hetken aikaa ja juteltiin kuulumisia. Illemmalla etkoiltiinkin sitten meillä ennen kinkunsulattajaisia ja myöhemmin suunnattiin Ähtärin klubille, joka oli aivan täynnä. Jonotettiin sisälle melkein tunti, mikä oli tosi outoa kun en oo ikinä jonottanut täällä niin kauan baariin. Ilta meni tosi nopeasti ja enkä kerennyt nähdä oikein ketään tuttujakaan kun paikka oli niin täynnä. En ottanut illalta yhtäkään kuvaa, mutta eipä siinä olisi oikestaan edes kerennyt.

Viimepäivät onkin sitten mennyt leffoja katsellessa, rentoutuessa ja hammassärystä kärsiessä. En kyllä vihaa mitään niin paljoa kuin viisaudenhampaita.. :'D

Seuraava viikko onkin tosi kiireinen. Suunnitelmat on kyllä vielä vähän auki uudelle vuodelle, mutta eiköhän sitä jotain tekemistä keksi. :) Toivottavasti teilläkin oli ihana joulu ja loma on ollut tähän mennessä rentouttava.

Ps; pari lukijaa pyysi, että laittaisin niitä kirppistavaroita tänne blogin puolelle.. Se on kyllä ihan hullun iso homma alkaa kuvailemaan noita kaikkia, mutta voisin mä tänne joitakin juttuja laittaa.

Tykkäiskö kukaan muu blogikirppisideasta?

♥ Marjut

You Might Also Like

2 comments