LOVE

10.42
Tulin laittamaan kuvia mitä on tullu tässä viikon aikana otettua. Saatiin vihdoin ja viimein otettua kuvia tuossa LOVE-kyltin edessä ja voin sanoa että kuvaaminen autojen läpi ei ollut mikään helppo homma. Kuvailujen jälkeen päätettiin kävellä Sliemaan ja käydä vähän shoppailemassa, koska meillä oli vapaailta tiedossa. Kierreltiin Sliemassa parit kaupat läpi ja sen jälkeen kävin moikkaamassa yhtä mun ruotsalaista kaveria. Myöhemmin illasta suuntasin taas Pacevilleen, jossa Krista ootti mua muiden kavereiden kanssa. :) Ilta meni Hugo's:issa hyvässä seurassa, niinkuin aina.


Me herättiin eilen yllättävän aikasin ja päätettiin lähteä käymään jossain ennen töitä. Aikaa ei kuitenkaan ollut ihan mahdottomasti, joten päädyttiin taas ottamaan bussi Sliemaan. Kulutettiin siellä pari tuntia ja lähdettiin takas kotiin laittautumaan.


 Sitten suunnattiinkin puoli yhdeltätoista töihin ja yö meni aika nopeasti. Kun päästiin takaisin kotiin, aurinko oli taas jo nousemassa. Mentiin suoraan nukkumaan ja heti kun heräsin tulin kirjoittamaan teille tätä postausta. 

Meidän elämä on kyllä aika samaaa kaavaa täällä, vaikka jokainen päivä onkin jollain tavalla erilainen. Aina tutustuu uusiin ihmisiin ja oppii tästä paikasta jotain uutta. Mä en kuitenkaan kaikkea tänne blogin puolelle pysty tai jaksa kirjoittamaan. Sen takia mä teinkin ton kysymyspostauksen että voitte kysyä multa mitä vaan ja mä sitten vastailen. Annan teille lisäaikaa vielä keskiviikkoon asti, koska voisin sitten vaikka torstaina yrittää vastailla niihin kysymyksiin. :) 

Nyt on pakko suunnata suihkuun ja laittautumaan. Onneks viikonloppu loppuu tänään ja maanantai ja tiistai onkin sitten vapaa. :) 

♥ Marjut

You Might Also Like

2 comments

 1. Vau! Ihania kuvia :) Ja tosi kivan oloinen blogi, pitää jäädä seurailemaan! :)

  x Kia
  http://kia-anette.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva että tykkäät :) Tervetuloa seurailemaan!

   Poista