Blue Lagoon

10.38

Päätettiin alkuviikosta meidän Belgiakavereiden kanssa, että voitaisiin lähteä käymään Cominolla torstaina, koska meillä ei ollut vielä mitään suunnitelmia meidän vapaapäivälle. Comino on siis sellanen erillinen saari täällä Maltalla, jossa on aivan ihanan sinistä vettä. Tää paikka oli kyllä pakko tsekata ennenkun kesä loppuu ja nyt siellä on sitten käyty. 

Treffattiin aamulla kello kymmenen meidän kavereiden kanssa ja suunnattiin siitä suoraan bussipysäkille. Ooteltiin bussia puolisen tuntia, ja kun se vihdoin tuli, se oli aivan täynnä ja ajoi suoraan ohi. Kyllä siinä puolen tunnin odottelun takia vähän kiukutti, joten mentiin katsomaan paljon taksit maksaisi meidän määränpäähän. Päästiin sopivalla hinnalla perille vihdoin ja viimein ja sitten hypättiinkin veneeseen, joka vei meidät Cominolle. 


Kun päästiin perille, huomasin että vesi oli todellakin sinistä. En oo koskaan nähnyt noin sinistä vettä ja nyt se oli vihdoin kiva kokea. Haettiin ruokaa, ja lähdettiin etsimään meille sopivaa paikkaa missä viettää seuraavat tunnit. Hetken kävelymatkan jälkeen löydettiin ihan täydellinen paikka, missä ei ollut ketään muita.Mäkin uskalsin jopa käydä uimassa, vaikka pelkäänkin syvää merivettä. Lopulta mä otin ite lähinnä vaan aurinkoa ja katoin kun muut ui ja pojat hyppi kalliolta. Oli kyllä ihanaa rentoutua pitkästä aikaa noin rauhallisessa paikassa hyvässä seurassa. Myöhemmin samaan paikkaan tuli kuitenkin vene täynnä matkustajia, joten siihen se rauhallisuus sitten katos. Istuskeltiin vielä hetki ja myöhemmin lähdettiin takas samaaan paikkaan mistä tultiinkin koska kello alkoi olla jo aika paljon.


Otettiin parit kuvat paluumatkalla ja mun mielestä noista tuli ihan sairaan kivoja. Ollaan aina haluttu Kristan kanssa joku kiva yhteiskuva täältä, mut ei oo ikinä ollut kuvaajaa. Nyt meillä vihdoin ja viimein oli, joten tilaisuutta ei oikeen voinut missata. Vielä kun oli noin kivat maisematkin. :)


Käytiin uimassa vielä tuossa hiekkarannalla ennen lähtöä ja otettiin parit kuvat. Pian kello olikin viisi, ja meidän oli pakko mennä veneeseen ja lähteä takas kotiin, koska se oli viimeinen vene siltä päivältä. 


Pian päästiinkin toiselle saarelle ja otettiin taksi takaisin St. Juliansiin. Otettiin Kristan kanssa sieltä bussi kotiin, koska meidän piti mennä syömään, suihkuun ja laittautumaan iltaa varten. Ja kun meistä on kyse, joku menee aina pieleen. Krista oli suihkussa shampoo päässä ja mä chillasin sohvalla ja ootin mun vuoroa. Yhtäkkiä kaikki pimeni ja molemmilla meni hermot. Meille tuli TAAS sähkökatkos. Meillä on tullut sama kaks kertaa aikasemminkin ja aina ollaan jouduttu kysymään naapurilta apua. Onneks meillä on kuitenkin maailman parhaimmat naapurit ja päästiin toiseen asuntoon suihkuun ja kuivaamaan hiuksia. Pian saatiinkin sähköt takaisin ja päästiin laittamaan itsemme loppuun. Meillä meni puoleen yöhön ennenkuin päästiin edes lähtemään mihinkään kaiken sähläyksen takia. Puoli yhden aikoihin oltiin Pacevillessä ja alettiin viettämään meidän vapaailtaa. 

Tiivistettynä eilinen oli tosi ihana päivä, vaikka tuon sähkön kanssa vähän ongelmia tulikin. Oli aivan ihana käydä Cominolla vihdoin ja viimein. Joku teistä suosittelikin mulle sitä paikkaa :) Pakko vielä kysyä että onko teistä kukaan muu käynyt kyseisessä paikassa ja kertokaa vähän mitä tykkäsitte!

♥ Marjut

You Might Also Like

6 comments