Shopping day

7.44


Ollaan oltu täällä jo yli viikko, eikä olla kertaakaan käyty shoppailemassa. Eilen päätettiin kuitenkin lähteä tsekkaamaan St. Juliansin kaupat, vaikka oltiinkin aika väsyneitä. Päätettiin pitää lenkkaripäivä, koska jalat huusi hoosiannaa edellisten iltojen takia. Näytin kyllä kieltämättä aika turistilta. :D

Kun lähdettiin Suomesta, jätettiin varmaan puolet meidän shortseista sinne. Aateltiin että täältä saisi kyllä ostettua, mutta oltiin kyllä väärässä. Kaikissa kaupoissa myytiin pitkiä housuja ja villapaitoja.. MIKS? Okei ymmärrän että täälläkin tulee syksy,  mutta ulkona on silti n. 30 astetta lämmintä? Mä en vaan pysty käyttämään noissa helteissä mitään shortseja tai toppia pidempää..  :D 

Löydettiin onneksi jotain shoppailtavaa, käytiin mäkkärissä syömässä, opeteltiin käyttämään bussia ettei tarttisi enää rampata tuota kodin ja Pacevillen väliä kävellen ja päästiin lopulta takas kotiin. Sain myös kerrankin kuvattua mun ostokset. Niitä ei oo kyl mitään hurjaa määrää mut tykkään noista kaikista tosi paljon!


4,99 € kpl8,95 €


14,95 €


15 €

Käytiin suihkussa, laittauduttiin ja lähdettiin kävelemään kohti bussipysäkkiä. Tottakai onnistuttiin hyppäämään ihan väärään bussiin ja kieltämättä vähän eksyttiin. Aateltiin että ei olla kahdentoista jälkeenkään vielä töissä kun käveltiin jotain ihan kummallisia teitä. Onneksi ei keretty kauaa suunnistaa pimeitä kujia meidän ohi ajoi taksi ja hypättiin sitten sen kyytiin. Päästiin turvallisesti perille ja oltiin ehkä alle viis minuuttia myöhässä. Yö meni aika nopeasti kun päästiin töistä jo kahdelta. Meillä oli kerrankin vähän vapaa-aikaa ja mentiin Kristan kanssa käymään Nordicissa ja Nativessa. Se Native on kyllä mun lempparipaikka tällä hetkellä, koska siellä soi kokoajan latinomusiikkia. 

Aateltiin vaan chillailla tää päivä kotona ja illalla suunnataan taas töihin. Kivaa keskiviikkoa kaikille <3

You Might Also Like

2 comments

  1. Voii ku noita katuja on tallattu monet kerrat! Tulee niin ikävä tonne! :( Mutta ottakaa te kaikki irti teidän reissusta! :)
    -Karo

    VastaaPoista