I love this place ♥

8.49


Täällä menee aika ihan liian nopeesti. Ihan outoo että tää on jo meijän kolmas viikko täällä Maltalla eli ollaan oltu täällä pian kuukaus. Nähtävää riittää vaikka ja kuinka, mut onneks tässä on vielä aikaa jäljellä. :) Tykkään ihan älyttömästi tästä paikasta ja ihmisistä. Voin sanoa että ei oo yhtään ikävä Suomea, paitsi tietty perhettä ja kavereita. Mä aion niin nauttia näistä kuukausista. Ollaan keretty tekemään vaikka ja mitä, mut kamera ei liiku läheskään joka päivä mukana. Käytiin tässä yks päivä Sliemassa shoppailemassa ja silloin oli hyvä napata kamera messiin ja ottaa vähän kuvia. Rakastan kyllä näitä maisemia yli kaiken. 

Rahaa paloi ihan kivasti shoppaillessa, mutta olihan se hyvä saada vähän uutta vaatetta kun aina joutuu käyttämään niitä samoja, mitä sai raahattua Suomesta. Olin taas ahkera ja sain kuvattua teille näitä mun uusia ihanuuksia. 


Kertokaa mitä tykkäätte!Shoppailupäivän päätteeks saatiin tietää et meillä on vapaapäivä ja päätettiin lähteä Pacevilleen. Eli ylempänä vähän huonolaatuista asukuvaa siltä illalta. :D


Meillä oli tiistaina myös vapaapäivä, mutta ei jaksettu millään lähteä mihinkään joten nukuttiin pitkästä aikaa koko yö kunnolla. Keskiviikkoaamuna päätettiin lähteä rannalle grillaamaan ihoa ja uimaan kun herättiin kerrankin aikasin. Hetken auringossa makaamisen jälkeen meille tuli nälkä ja syötiin pitkästä aikaa ulkona ennen töiden alkua. Tutustutiin taas uusiin ihmisiin siinä samalla ja meidät kutsuttiin etkoilemaan Club22:seen seuraavana päivänä. Se on täällä Maltalla siis sellanen iso torni, missä on baari ja sieltä näkee tosi kauas. Syömisen jälkeen lähdettiin käymään kotona ja suunnattiin sen jälkeen töihin. 


Torstaina laittauduttiin vähän enemmän kuin yleensä ja laitettiin pitkästä aikaa myös mekot päälle. Club22 oli kyllä tosi hieno ja erilainen paikka missä yleensä viettää iltaa. Kuvia tuli otettua aivan liian vähän, mutta tästä voitte vähän hahmottaa että millaset maisemat sieltä näkyi. Istuttiin paikassa muutama tunti ja aika kului liian nopeasti jutellessa, juodessa, syödessä ja tanssiessa. Olihan tuo tollanen once in a lifetime-kokemus, ainakin mulle. :) 

Etkoilujen jälkeen lähdettiin taas perinteisesti Nativeen kuuntelemaan hyvää musiikkia ja tanssimaan vähän lisää. Meillä venähti taas aamuun asti, käytiin hakemassa vähän ruokaa ja päästiin bussilla turvallisesti kotiin.  

Tästä postauksesta tuli nyt aika sekava mutta halusin nyt kirjoittaa tän kun kerrankin on aikaa. Tänään pitäis käydä vielä kaupassa hakemassa vähän täytettä meidän pikkuseen jääkaappiin ja illasta suunnataan taas töihin. Ihanaa viikonloppua ja olkaa kiltisti! 

You Might Also Like

2 comments

  1. Kauan olette Maltalla? Saatteko työstä palkkaa vai muita etuja palkaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain kolme kuukautta olis tarkotus :) Saadaan ihan normaalia palkkaa!

      Poista