Päivän asua ja kuulumisia

10.05


Takki H&M
Toppi Bershka (mannan)
Housut kirppari
Kengät Keskinen
Laukku kirppari
Käsikoru Glitter

Heippa ihanat! Tulin päivittelemään kuulumisia asukuvien kanssa. Kesä on loppunut ja sen huomaa kyllä ilmoistakin. Lopetin työt Keskisellä lauantaina ja se oli kyllä älyttömän haikeaa. Oli ihan kamalaa hyvästellä työkaverit, joiden kanssa oli viettänyt koko kesän. Mietin tuolla kyllä jokapäivä, että miten mä oikeesti nautinkin tuosta työstä. Vaikka se sama homma olikin välillä vähän puuduttavaa, oli silti ihanaa palvella asiakkaita. Se sai mulle tosi hyvän mielen. Nyt ainakin tiedän että haluan tulevaisuudessakin olla asiakaspalveluammatissa ja ehkäpä vielä myös vaatteet voisi olla isossa osassa siinä. Vaikka tuolla mua ympäröikin pelkät lasten vaatteet. :') 

Lähdettiin lauantaina Seinäjoelle juhlistamaan mun töiden loppumista, koska olihan se taas uus askel elämässä uuteen suuntaan. Ilta meni normaalisti tyttöjen kesken ja mentiin myös laulamaan ensimmäistä kertaa karaokea. :D En sitten tiedä millasia katseita saatiin meidän vetämisestä, hyviä vai huonoja. Mutta väliäkös tuolla, pääasia että meillä oli sitä pokkaa ja ihan superkivaa!

Mun tää viikko lähti käyntiin sillä kun menin mun äidin sijaiseks ala-asteelle. Oon siellä nyt tän koko viikon (lukuunottamatta huomista) ja onhan tuo nyt vähän erilaista työtä mitä tein viikko sitten. Päivät on kyllä tosi lyhyitä, joten päästiin käymään tänään Mannan ja mummin kanssa Keskisellä. :) Oli tosi kiva viettää kolmisteen aikaa ja sieltä tarttui mukaan perusjuttuja: yhdet valkoiset tennarit mun conssien korvikkeeks ja meikkivarastoon täytettä. Tuossa ylempänä näättekin mun tän päivän asua. :) Ja kyllä, voisin ehkä yrittää joskus hymyillä kuvissa.. :'D

Huomenna koittaakin semmonen päivä mitä tajusin vasta tänään alkaa jännittämään. Koiviston Aleksi nimittäin järkkää Suupohjan seudulle pienen bloggaajatapahtuman ja me päästään muutaman muun bloggaajan kanssa kiertelemään sinne erilaisia kohteita. Ihana nähdä noita muita bloggaajatyttöjä livenä ja tosi mahtavaa että joku järjestää tännepäin jotain tälläistä! Huomenna kannattaa siis seurailla meidän tekemisiä Instagramissa. Mun nimimerkki on siellä siis mamituh jos joku ei vielä mua seuraa!

Nyt mä lähden asukriiseilemään huomista varten ja mun pitääkin lähteä huomenna ajelemaan jo aikasin aamusta kohti Kurikkaa. Ihanaa tiistaita teille kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! 

You Might Also Like

2 comments

  1. Voi vitsi miten ihana asu! Löysin justiin tän blogin ja liityin heti kun näin sun asukuvia! Muutenkin oot tosi nätti ja ihanat hiukset. :)

    VastaaPoista