You only live twice or so it seems. One life for yourself and one for your dreams.

12.23Selailin vähän kuvia viimekesältä ja tajusin etten oo julkaissut näitä varmaan vielä kertaakaan täällä blogin puolella. Otettiin näitä siis Mariannen kanssa viimekesän lopussa ja voi että mun on ikävä niitä kuvausreissuja! 

Vietin Jyväskylässä mun vapaapäivät, koska siellä saa rentoutua kyllä ihan kunnolla. Ihanaa päästä välillä Ähtäristä pois, mä en jotenkin yhtään enää jaksa tätä paikkaa. Tää on varmaan kyllä monelle tuttu tunne kun pikku paikkakunnat alkaa tympimään ja tekisi mieli päästä ihmisten ilmoille. Onneks enää alle kuukaus ja pääsee toivottavasti pois täältä! Käytiin Jyväskylän kirpparilla ja löysin taas 20e eestä vaatteita. Eli toisinsanottuna erilaisia kivoja toppeja, laukku, mekko jnejne.. Voi vitsit että mä rakastan kirppareita, ehkä maailman paras keksintö! Varsinkin isoisssa kaupungeissa.  Katottiin myös leffoja ja käytiin kaupungilla pyörimässä. Nyt onkin edessä yhdeksän päivän työputki. No, toivottavasti se menee äkkiä ja ensi viikonloppuna pääseekin bilettämään Makan ja Anttonin tupareiden merkeissä. En jaksais yhtään oottaa!

Muokkailin muuten tän mun blogin ulkoasua ja vaihdoin vähän kesäisempään banneriin. Ei se nyt mistään parhaimmasta päästä oo, mut halusin kuitenkin vähän vaihtelua. Mitä te tykkäätte?

Lueskelin tänään noita teidän blogeja, mitä te olitte linkkailleet ja yritän keretä tekemään tässä lähipäivinä postauksen mun lemppareista. :)


You Might Also Like

9 comments

 1. tota tekstii oli vaikee lukea,huono fontti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mun koneella se näytti vissiin sit eriltä kun mulle se lukeminen oli ihan helppoa :) Vaihdoin nyt vähän samantapaiseen, mutta selkeämpään. :)

   Poista
 2. Upeus! Mulki on ikävä meijä reissui <3 Sopii hyvi tähä kesää toi bannerii

  VastaaPoista
 3. Minne oot menossa opiskeleen lukion jlk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pidän välivuoden mut kerron siitä sit enemmän myöhemmin :)

   Poista
 4. vauu kaunis blogi ja nää kuvat, wou<3

  VastaaPoista