Pics from Spain

13.18

Tulin vihdoin ja viimein tekemään postausta meidän alkukesän espanjanreissusta. Oon jo monessa postauksessa tästä matkasta höpötellytkin mutta en oo saanut aikaseks tehtyä isompaa postausta. Se kuvien määrä on suoraan sanottuna ahdistanut mua ja en oikein tiennyt miten saisin tästä selkeän enkä oikein voi julkaista kaikkien matkalla olleiden kuvia tänne. :D Tässä illan mittaan päätin sitten alkaa muokkaamaan joitain kuvia mitä voisin teille näyttää. Eli luvassa on pienimuotonen kuvapläjäys Espanjan lämmöstä. Toivottavasti tykkäätte!


Oltiin siis viikko Benajarafe-nimisessä kylässä ja meillä oli siellä vuokrattuna oma huvila. Talo oli aika iso ja siellä me vietettiin eniten aikaa. Harmittaa kun ei tullut otettua siitä huvilasta ollenkaan kuvia.. Ois ollu niin kiva laittaa tänne muutama. :)

Uimarannalle oli vain parisataa metriä ja löydettiin sieltä jo ensimmäisenä iltana meidän vakkari istuskelupaikka. Voin sanoa että Mojitoja tuli juotua tuolla matkalla muutamia. Namnam <3Kaikista parasta meidän huvilassa oli se että sai mennä ottamaan aurinkoa ihan milloin vain ja omaan uima-altaaseen sukeltaminen viilensi mukavasti aina välillä. Tuolla sai oikeesti rentoutua kunnolla ja se tuntu melkeenpä paratiisilta. Voi vitsit mulla on kyllä ikävä sitä taloa. Käytiin me tuolla reissulla myös katselemassa vähän nähtävyyksiä ja yhtenä päivänä suunnattiin Granadaan. En muista yhtään mikä tuon paikan nimi oli mutta siellä oli hullun hienoja rakennuksia!

Kerettiin käydä myös vesipuistossa ja voin sanoa että kiljuin joka mäessä jonka laskin. En tajua millon musta on tullu näin kamala nössö. :D Mut tuokin päivä oli tosi kiva ja olihan se hauskaa käydä pitkästä aikaa jossain vesipuistossa!Sangriasta tuli muuten yks mun lemppareista tuon matkan jälkeen. Ihan parasta!Iltaisin meidän talon seinissä kipitteli tollasia liskoja, haha. :D Ei tässä voi oikein muuta sanoa kun että reissu oli ihan mahtava ja lähtisin heti takasin jos vaan pääsisin! 

Apua kello on taas jo noin paljon ja mun pitää herätä huomenna aamuvuoroon. Pahoittelut vähän laimeesta tekstistä. Hyvää yötä kaikille ja teen viikonloppuna ehkä jotain erikoista postausta jos vaan kerkeän. :) 

You Might Also Like

2 comments