Jyväskylä

2.17

Heippa! Istun tällä hetkellä junassa tulossa Jyväskylästä ja aattelin et nyt vois olla sopiva hetki tehdä pientä kuulumispostausta. Mulla alko perjantaina kolmen päivän pieni ''loma'' ja päätin lähteä heti töiden jälkeen mun siskon luo Jyväskylään. Jyväskylä on mun mielestä ylivoimasesti Suomen paras kaupunki ja haluisin kyllä kovasti muuttaa sinne vielä jossain vaiheessa elämää. Se ei oo liian pieni eikä liian iso ja se on kyllä hullun kaunis ainakin kesällä. 

Mistä päin Suomea löytyy teijän lempparikaupungit?

Olin perjantaina Jyväskylässä joskus kahdeksan aikaan. Käytiin hakemassa Makka ja Anttoni keskustasta, mentiin takaisin Lotalle, pelailtiin ja laittauduttiin tulevaa iltaa varten. Lähdettiin taksilla keskustaan ja käytiin nelisteen Amarillossa yksillä. Meidän tiet erkani kun Makka ja Anttoni lähti kotiin ja me jatkettiin Lotan kanssa Brahan katsomaan Elastista. Oli kiva olla Lotan kanssa pitkästä aikaa kahestaan ja ilta oli muutenkin tosi onnistunut. :)
Lauantaina lähdettiin käymään kaupungilla, koska halusin käydä vielä katsomassa löytyiskö Spiritstoren loppuunmyynnistä mitään kivaa. No kyllähän sieltä sitten löytyi ja eksyttiin siinä samalla sitten muihinkin kauppoihin. Vaikka oonkin kamala harakka ja rakastan kaikkea kiiltävää, oon tosi huono ostamaan koruja. Mulla näkee tosi harvoin koruja, joten tuntuu jotenkin turhalta ostaa niitä vaan lojumaan laatikkoon. Kävin kuitenkin Glitterissä tsekkaamassa että mitä sieltä löytyy ja huomasin yhden seinän missä kaikki korut oli 75% alennuksessa. Tajusin että tuo alennus oli aika hurja joten jäin kattelemaan ja miettimään mitä kaikkea kivaa sieltä löytyi. Sieltä tarttuikin mukaan muutama ihanuus jotka voin esitellä sitten jossain muussa postauksessa. :) Illemmalla pidettiin leffailtaa ja syötiin hyvin. Mentiin aika myöhään nukkumaan ja herättiin sunnuntaina ihanaan auringon paisteeseen. Mentiin suoraan terassille grillaamaan ihoa ja voi että tuota auringossa makaamista olikin ikävä. 


Käytiin parin tunnin auringonoton jälkeen pyörähtämässä kirpparilla ja sieltäkin tarttui mukaan pari kivaa pikkujuttua. Syötiin jätskit ja suunnattiin sen jälkeen vielä Spiritstoreen koska halusin vielä yhdet kengät mitä olin kuolannut edellisenä päivänä. Mukaan tarttui kuitenkin kolmet kengät koska alennukset oli niin houkuttelevat. Mun mielestä on tosi sääli että Spiritstore lopettaa. Se oli kyllä yks mun lempikaupoista ja mistä mä tästälähtien sit ostan mun kengät? Ärsyttää.. Mut joo niistä kengistäkin on tulossa postausta heti kun Lotta saapuu niiden kanssa Ähtäriin. En millään saanut raahattua kaikkea kerralla junassa. 


Viimeisenä käytiin vielä Sokoksella, mikä oli ehkä virhe, koska törmäsin siellä hameeseen johon rakastuin suoraan sanottuna ensisilmäyksellä. Oon tosi kauan ettinyt tuollaista valkoista hametta ja meinasinkin Espanjasta jo napata mukaan yhden semmoisen. Aloin kuitenkin epäröimään koska se ei ollut ihan sellainen mitä hain. Onneks en ostanut sitä sieltä koska sain melkein samalla hinnalla tollasen ihanuuden ihan Suomesta. Rahaa tuohon upposi se 29 e, mikä ei todellakaan ole paha kun alkuperänen hinta oli 60e.Voin sanoa että mulla niiiiin rentouttava ja onnistunut viikonloppu takana että kyllä nyt jaksaa olla taas töissä. Maailman suurin kiitos mun rakkaalle isosiskolle kun sain asustella siellä pari päivää. <3 

Ihanaa alkuviikkoa kaikille! <3


You Might Also Like

4 comments

 1. mistä noi ihanat sormukset on? :--)

  VastaaPoista
 2. Vitsi oot niin kaunis. :) näin sut eilen keskisellä kävelin sun ohi mut en uskaltanu sanoa mitään ja ny kaduttaa:( ehkä mä vielä joku kerta uskallan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! No olisit nyt vaan tullut sanomaan jotain :) Seuraavalla kerralla sitten!

   Poista