Turn up the music and look to the sky. This is the moment, the time of your life.

10.34

Halusin tulla postailemaan teille mun viimesimmistä reissuista eli Himoksesta ja Provinssista. Oltiin Kristan kanssa siis Juhannus Himoksella ja tykkäsin kyl tosi paljon. Lähdettiin torstaina myöhään illalla ajelemaan kohti Himosta ja oltiin vasta 12 jälkeen määränpäässä. Ekana iltana me vaan kierreltiin sitä leirintäaluetta kun ei jaksettu lähteä sinne lavojen lähelle haahuilemaan. Oli niin hassua kun koko yö meni siinä että törmäili vanhoihin ja uusiin tuttuihin 10 minuutin välein ja jutut veny aina puolituntisiks tai ehkä pidemmiksikin.Me nukuttiin Kristan kanssa autossa ja se aiheutti kyllä monessa hämmennystä. Meillä oli siis Kristan farmari ja siellä sai penkit kaadettua että mahduttiin nukkumaan siellä ihan normaalisti. Meillä oli monta peittoa, vilttiä ja tyynyä. En tajua miks  monet ihmetteli sitä, koska siellä oli tajuttoman hyvä ja lämmin nukkua. Siellä pystyi myös laittautumaan, vaihtamaan vaatteita, syömään ja muutenkin chillailemaan. Tuossa alempana onkin vähän huonolaatusta kuvaa meidän prinsessaluolasta.


Perjantaina olikin mun synttäripäivä ja fiilis oli ihan mahtava. Uskaltauduttiin Kristan kanssa myös sinne jäätävän kylmään suihkuunkin, mikä oli aika saavutus. Laittauduttiin ja lähdettiin kattomaan millanen meno lavojen luona oli. Ilta jatkuikin lerinnässä ja alueella pyöriessä, uusiin ja vanhoihin kavereihin törmäilessä ja esiintyjiä kattoessa. Ei vois synttäreitä viettää paremmassa paikkaa!
Lauantai meni oikeastaan samalla rutiinilla ja kuvia tuli otettua vähemmän. Kristallakin oli synttärit lauantai ja sunnuntai välisenä yönä joten saatiin juhlia niitäkin siinä samalla. Oon kyllä niin onnellinen et meillä on vaan kaks päivää ikäeroa ja saadaan viettää synttäreitä aina yhdessä ja vieläpä vuoden parhaimmassa ajankohdassa. 


Mutta joo, Himos oli tosi jees. En osaa kuitenkaan päättää että onko se parempi kuin Kalajoki mut sen voin sanoa että Himoksella oli tosi rentoa ja mukavaa festarikansaa mikä mua ainakin hymyilytti paljon. Esiintyjät oli hyviä ja kelitkin olit suhtkoht kivat kylmyydestä riippumatta. Saa nähdä mitä ens Juhannuksena sitten tapahtuu! :)
Eilen lähdettiin ajamaan kohti Seinäjokea ja Provinssia. Keli oli tosi hyvä ja oli kivaa kun ei tarvinnut hytistä kokoajan kylmyydestä. Laittauduttiin Oonalla ja mentiin Provinssialueen ulkopuolelle pyörimään ja moikkailemaan ihmisiä. Oli niin ihanaa nähdä kavereita joihin ei oo vuoteen tullut törmättyä!
Oltiin pari tuntia alueen ulkopuolella, mutta jossain vaiheessa kuitenkin kyllästyttiin ja lähdettiin keskustaan. Karmassa ei ollut yhtään jonoa, mikä oli kyllä aika ihme. Oltiin siellä kyllä aika ajoissa mikä saatto vaikuttaa asiaan. Ilta oli tosi kiva ja oli niin ihanaa olla pitkästä aikaa mun lempparityttöjen kanssa kolmestaan bilettämässä Seinäjoella. Onhan siitä edellisestä kerrasta jo yli puoli vuotta. Olin taas tosi otettu kun yks teistä lukijoista tuli höpöttelemään mun kanssa. :') Terkut Emilialle! 


Ihanaa että ootte jaksanut linkkailla noinkin paljon noita blogeja tuonne linkkaa blogisi-postaukseen! Jos ette oo vielä sitä tehneet niin käykää nopeasti linkkailemassa koska aikaa on huomiseen asti. Alan sitten kattomaan niitä läpi ja valkkaamaan lemppareita. 

Kivaa sunnutai-iltaa kaikille <3

You Might Also Like

0 comments