Blue dress and sparkling details

10.42

Kaikki kimalteleva on mun mielestä niiiiin ihanaa. Mulle tuli tänään postissa tää HerSecretin sininen toppi/mekko, jossa on yksityiskohtana tuo ihana strassikoriste. Vaihtoehtoina oli pinkki ja tää sininen ja päädyin juuri siniseen, koska halusin vaihtelua kun mulla on aina sitä pinkkiä.. Ja mun mielestä sininen antaa jotenkin siistin vaikutelman ja näyttää kivalta rusketuksen kanssa. Toppiin pääsette tästä. Keksin siihen samantien korkkarit ja käsilaukun kun näin sen, ja pian asukokonaisuus olikin valmis. 

Mitä tykkäätte? 

Oon tehnyt yhteistyötä HerSecretin kanssa jo jonkin aikaa ja mulla oon jäänyt siitä sivustosta tosi positiivinen kuva. Toimitus on todella nopeaa. Tämän postauksessa esitellyn mekon tilasin toissailtana ja se oli tänä aamuna täällä Ähtärissä.  Kuolaan lähes päivittäin valikoiman ihania mekkoja, paitoja ja bikinejä. Seuraavana hankintalistalla olisikin jotkut ihanat bikinit tai joku muu uima-asu. Tää aivan ihana USA monokini sais kyllä tulla äkkiä mun vaatekaappiin. Ja näille seeprakuvioisille korkeavyötäröisille bikineille mun sydän sulaa aina kun mä nään ne tuolla. 

Käykää oikeesti ihmeessä tsekkaamassa nuo sivut, jos ette vielä oo. Varsinkin jos esimerkiks teillä on bilemekko-etsinnät käynnissä niin tuolla löytyy varmasti kaikille mieluisia mekkoja. 

♥ Marjut
You Might Also Like

4 comments