Flower Crown

12.33Heippa!  Oon viettänyt lähinnä viime viikon kokonaan töissä ja vielä olis muutama päivä jäljellä ennen Juhannusta. Meidän suunnitelmat juhannukselle muuttui kyllä täysin, koska alunperin meijän oli tarkotus lähteä perinteisesti porukalla Kalajoelle. Työesteiden takia se homma meni kuitenkin vaikeeksi ja meidän piti muuttaa suunnitelmia. Oon töissä torstaina kahdeksaan asti, joten Kalajoelle olisi siitä ihan turha lähteä. Päätettiin siis tilata Kristan kanssa liput Himokselle, koska se on lähempänä kuin Kalajoki ja onhan se kiva välillä vaihtaa Juhannusmaisemia. Harmittaa vaan kun kaikki ei pääse mukaan töiden takia.. Mutta eiköhän me Kristan kanssa siellä kahestaankin pärjätä :) 

Millasia suunnitelmia teillä on Juhannukselle? :) Festareita, mökkeilyä vai jotain muuta?


You Might Also Like

8 comments

 1. Ihana paita, mistä ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, itekki oon aivan rakastunu siihen! Se on Bershkasta. :)

   Poista
 2. Todella kauniita ja kesäisiä kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, oot tosi kaunis! Liityin lukijaksi :)

  http://beautifullovelydreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Heip! outo kysymys varmaan, mutta kuinka paljon/usein syöt herkkuja esim. karkkia, sipsiä, roskaruokaa tai leivonnaisia? :D sulla on kadehdittavan hyvä kroppa, ois kiva tietää että onko se luonnostaan vai onko sulla esim. tarkka ruokavalio (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, et oo ensimmäinen joka tuota kysyy, joten ei oo outo kysymys :) Syön itseasiassa aika paljon erilaisia herkkuja ja mun päivän ateriat saattaa joskus lisääntyä, jäädä välistä tai muuten vaan hyppiä. Eli en siis todellakaan syö terveellisesti, ja mun pitäis kyllä vähän tarkkailla sitä enemmän, koska meijän suvun naisilla se lihominen alkaa varmaan vasta yli parikymppisenä. :'D Että kai mulla on se tällähetkellä aika lailla luonnostaan..

   Poista