Dive into the ocean of your dreams

13.27Lähin eilen suoraan töistä Oonan kanssa Seinäjoelle ja tänään iltavuoro kesti yhdeksään. Oon kyllä niin onnellinen tosta mun nykysestä työpaikasta, koska nyt tiiän millasta on tehdä sellasta työtä mistä oikeasti tykkää. Vaikka oonkin tosi väsynyt, päätin silti tulla jatkamaan näiden Espanjakuvien postailua. Nää kuvat oli jo valmiiks valittuna ja muokattuna, joten tein näistä sitten postauksen. Että älkää huoliko, laitan teille myöhemmin kyllä kuvia muustakin kun mun naamasta. :')

Ostin Espanjasta mun elämäni ensimmäisen maximekon ja oon kyllä tosi tyytyväinen. Hintaa sillä oli vain parikymppiä ja mun mielestä just sopiva hinta mekolle, jota saatan käyttää vähän harvemmin. Ja kyllä, oon vähän myöhässä näissä jutuissa, mut en vaan oo löytänyt Suomesta sopivaa mekkoa. Kaikki on ollut joko liian pitkiä tai ne ei vaan oo muuten miellyttänyt mua. Mitä mieltä te ootte näistä maximekoista? 

Nyt mun on pakko lähetä nukkumaan, koska huomenna pitää lähteä taas yhdeksäksi töihin. Pitäkääs ihanat kiva viikonloppu ja olkaa kiltisti! 

You Might Also Like

13 comments

 1. Vau miten upeita kuvia!! :) Itse kävin just pari päivää sitten kuvaamassa aika samantyyppisiä :D Upeita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kävin tsekkaa niitä sun kuvia ja sullakin oli tosi hienoja!

   Poista
 2. Voisitko välillä vaihtaa tota ilmettä? Alkaa pikkuhiljaa tympimään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon itekkin huomannut että mulla on melkeen aina sama ilme ja kyllä se muakin tympii.. :D En sit tiiä mistä johtuu kun en osaa vaihtaa sitä :'D

   Poista
  2. hei sinä anonyymi, jos sua alkaa tympimään ni lähe samantien vaikka menemään äläkä tule vinkumaan! :) Mua ei ainakaan haittaa tippaakaan vaikka oiski sama ilme jokakuvassa! Eikä sun Marjut tarvi sitä alkaa vaihtamaan, just ihana ilme <3

   Poista
 3. Ihan älyttömän ihania kuvia <3 Oot tosi kaunis !

  VastaaPoista
 4. Missä oot töissä tai minkätyyppistä hommaa teet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Keskisellä lasten vaatepuolella. :) Eli lähinnä asiakkaiden neuvomista, hinnoittelua ja järjestelyä.

   Poista
 5. Vau! Oot aivan uskomattoman kaunis!:)

  VastaaPoista