Back in Finland

7.37
Kotiuduttiin viime yönä 12 aikaan Espanjasta ja oon ihan poikki. Matkustaminen on kyllä kivaa, mutta kun lentokoneessa ja autossa istuminen kestää sen yli 12 tuntia niin alkaa jo vähän tympimään. Varsinkin kun tiesi että joutuu palata Suomeen ja arkeen. Mutta kuitenkin matka oli tosi onnistunut ja oli ihana lomailla perheen ja perheeseen pyrkivien kesken. Lupailin postata teille matkalta, mutta meillä oli niin rajallinen netti että kuvien lataus tänne olisi saattanut kuluttaa sen heti loppuun. Eli pahoittelut tyhjistä lupauksista.. Mä aion kuitenkin tehdä pari postausta matkasta tämän lisäksi, koska tuolla matkalla tuli otettua sen verran kuvia ja tehtyä kaikennäköistä kivaa, että onhan niitä pakko julkaista tänne blogin puolellekkin.

Oltiin siis Benajarafessa, mikä on sellainen pieni paikka Malagan lähellä. Meillä oli oma ''huvila'' siellä ja tajusin että en välttämättä halua enää ikinä mihinkään hotelliin, varsinkin jos lähdetään vielä joskus noin isolla porukalla matkalle. Meillä oli oma uima-allas, piha, keittiö ja monta kylpyhuonetta.    Mitään ei siis puuttunut ja aurinkoakin sai mennä ottamaan silloin kun mieli teki. Iltaisin istuttiin yhdessä ulkona, kuunneltiin musiikkia, syötiin hyviä ruokia ja juotiin sangriaa. Voin kertoa näistä jutuista sitten lisää jossain muussa postauksessa. :)

Olin tänään yhdeksästä kolmeen töissä ja nyt voisin alkaa vihdoin ja viimein purkamaan tota mun matkalaukkua. Illalla voisin käydä ehkä moikkaamassa mun muruja joita mulla on ollutkin ihan tajuton ikävä. <3 

Haluisitteko muuten postausta mun espanjan ostoksista?

Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3

You Might Also Like

8 comments

 1. Ite oon just autossa tulossa Espanjasta! Viime yönä vajaa 7h yöunet eikä lentokoneessa saa nukuttua! Huomen aamulla puol seiska lähdettävä jo junaan ja takaisin hesaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mekin saatiin nukuttua vaan pari tuntia ennen lentoa ja mä oon just semmonen etten saa oikeen unta lentokoneessa tai autossa. :D

   Poista
 2. tee kokonaan yks postaus sun espanjan reissun ostoksista! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yritän jossain vaiheessa kuvata ne ja laittaa tänne blogin puolelle! :)

   Poista
 3. Laita ihmeessä Espanjan ostokset!

  VastaaPoista
 4. Olis kiva, jos tulis vielä enemmän kuvia sun yo-juhlista :)
  Kaikki Espanjaan liittyvät postaukset tänne vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin tehdä niistä juhlistakin vielä jonkun erillisen postauksen. :)

   Poista