Thanks HerSecret ♥

12.57Tämmöset täydellisyydet hain tänään postista ja ihanaa että mä oon vihdoin ja viimein tollasten onnellinen omistaja. Oon jo tosi kauan haaveillut tuommosista, ja oon pariin kertaan ihaillut HerSecretin sivuilla erilaisia paljettirintsikoita. En oo kuitenkaan viittinyt tilata semmosia missään vaiheessa, koska en omista tarpeeks tota rintavarustusta ja mua pelotti että rintsikat olis aivan liian isot. :D Viime viikonloppuna mä päätin kuitenkin kokeilla onneani ja klikata nuo kultaiset ihanuudet ostoskoriin ja todellakin kannatti. Nuo oli just sopivat mulle eli olin pelänny ihan turhaan. Mitä mieltä te ootte? Miellyttääkö nuo teidän silmää?

Laitoin Mannan vielä räpsimään parit kuvat kun mulla on nuo päällä, että saatte vähän selvää miten mä noita aion käyttää. Mulla ei oo vielä mitään sopivaa toppia noihin ja nytkin jouduin kääntämään nurinperin tuon mun yhen valkosen topin koska se ei olis muuten sopinu.  Tarkotuksena olis kuitenkin hankkia tollanen löysä toppi ja vielä mieluiten mustana. Haluisin kuulla myös teidän mielipiteitä, että millasten vaatteiden kanssa noita kyseisiä paljettirintsikoita vois käyttää? :)

Paljettirintsikoihin pääset tästä: CLICK!

Tässä vielä linkit vähän erilaisiin rintsikoihin, jotka haluisin vielä mun vaatekaappiin!
♥ Marjut

You Might Also Like

2 comments

  1. Aika moiset katseen huomioittajat! (onks toi sanaaa...?) No mut ei mun makuun yhtään,oikeastaan jos näkisin noita kaupassa varmaan naurettais kavereiden kanssa vedet silmissä,mutta sulle kyllä sopii :DD

    VastaaPoista
  2. Nuo on niiiiin hienot!

    VastaaPoista