It's truth or dare on the dancefloor

13.15


Nyt taas vaihteeks maailman suurimmat pahoittelut tästä mun hullunpitkästä postaustauosta. Mulla on edelleen tää sama vanha läppäriongelma ja en oo päässy ees Mannan koneelle kun se ei oo käynyt täällä Ähtärissä hetkeen... Pian pitäis olla kuitenkin rahat koossa uutta läppäriä varten. :) En vaan tiiä yhtään minkä ostan, joten onko kellään mitään erityistä merkkiä suositeltavana mulle?

Mun vappu meni Seinäjoella Oonan luona melko normaalilla kaavalla. Etkoiltiin, nähtiin kavereita ja biletettiin Ilonassa. Eipä mulla oikeestaan oo muuta kerrottavaa siitä, paitsi se että mulla oli tosi hauskaa! Ja kiitos kuuluu Oonalle <3

Muuten oon viettäny sit aikaani vaan töissä ja kavereiden kanssa. Krista tuli sunnuntaina takas Suomeen ja sain siltä tuliaiseks tollasen Coca Cola-topin. Ja oon taas aivan rakastunu. Voin laittaa siitä joskus tänne vähän parempia kuvia, koska tuosta ei nyt oikein nää miltä se näyttää. :D Voi vitsit tää mun teksti kuulostaa typerältä ja tuntuu etten osaa enää kirjottaa.. Oonkohan ollu liian kauan postaamatta?

Mut joo, mun viikonloppu on jo suunniteltu ja siihen kuuluu mm. Jyväskylää, siskoja, shoppailua ja tottakai euroviisuja! Ah, vuoden kohokohta. <3 Mut nyt mun on pakko lopettaa tää höpöttely ennenkun mun kone ylikuumenee ja sammuu.. Pitäkäähän kiva loppuviikko <3 Yritän kyllä vielä postailla viikonloppuna!

♥ Marjut

You Might Also Like

0 comments