The only expectations you should live up to are the ones you expect of yourself.

11.53

Huomenna olis sit ensimmäiset kirjotukset ja koko homma lähtee käyntiin äikän esseellä, jonka jälkeen mulla on enkku, ruotsi ja viimeisenä psyka. Jännittää kyllä vähän, koska taas tulee mieleen että nää on taas niitä juttuja mihin ollaan tähdätty tän kolmen vuoden ajan. Enää kaks viikkoo pitäis jaksaa ja sit tää homma ois ohi. En malta yhtään oottaa et pääsen höpöttelemään teille jostain muusta kun kirjotuksista ja koulujutuista. Jos sit kahen viikon päästä olis oikeesti taas aikaa kaivaa se järkkäri esiin ja alkaa kuvailemaan. :) Mun pitäis myös alkaa kattelemaan uusia pidennyksiä ja miettimään tätä mun hiusten väriä.. Sattuisko kukaan tietämään mistä sais hyviä klipsipidennyksiä halvalla? :)

Luettiin eilen Kristan kanssa enkkua ja psykaa ja oon niin ylpee meistä. Alotettiin joskus päivällä ja lopetettiin 9 aikaan illalla. Tietenkin välissä oli monia pikkutaukoja. Kokkailtiin myös ihan älyttömän hyvää ruokaa ja vietettiin yhessä naistenpäivää. :') Illemmasta kuskailtiin vielä porukkaa ja oltiin kyllä tosi väsyneitä kun päästiin yöllä Kristalle.

Olin muuten ihan fiiliksissä tuosta eilisestä auringonpaisteesta. Oon aina tykännyt eniten kesästä, koska mun mielestä se on vaan vuoden parasta aikaa. Oon kuitenkin huomannu että keväisin mä oon jotenkin onnellisimmillani. Se on niin ihana nähdä kun tuo talven synkkyys alkaa kadota, lumet sulaa, aurinko alkaa paistaa ja ilmassa on sellanen ihana kevään tuoksu. <3 Kuulostanpas hölmöltä, mut tuskin oon ainut joka aattelee näin. :')

Tosi isot pahoittelut näin huonosta postauksesta, mut valitettavasti mulla ei oo nyt aikaa parempaan. Toivottavasti ymmärrätte. :) Nyt aattelin vielä kerrata viimeset asiat tuosta äikästä että ei sit tuu huomenna paniikkia sitä esseetä tehdessä. Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja tosi paljon tsemppiä muille abeille joilla on kirjotukset eesssä. Ehkä keväällä tää kaikki palkitaan!

Marjut

You Might Also Like

16 comments

 1. kantsiikohan sun värjätä ainakaan (vaalean/keski)ruskeita kun silloi kun sulla ne oli sun hiusten huono kunto näky kauheesti juuresta hyvä mut loppua kohden kuivahtanu ja kulahtanee näköiset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se johtu siitä kun ne oli sillon _vähän_ huonommassa kunnossa kuin nyt, ja kaikenlisäks viel huonosti värjätyt :D Että kantsii. :)

   Poista
  2. edellisen anon kommaan lisäys, ei hiusten kunto yhtäkkiä "parane". jos et sitten ole leikannut 15cm tai enemmän pois sen jälkeen :) puhkivaalennettu on aina puhkivaalennettu.

   Poista
  3. Joo, onhan nää vieläkin huonossa kunnossa mut kyllä musta ainakin tuntuu että nää on paljon paremmat kun esim kaks vuotta sitten. Ja on näitä leikattukkin. :) En väittänytkään että nää olis '
   ''yhtäkkiä parantunut''.

   Poista
 2. Miten sulla meni tekstitaidon koe ? :) tai montaks pistettä sait ku eikös ne kerrota kolmella? Ja miten eilinen meni, mihin vastasit? :) kyselee toinen abiturientti joka asuu samalla suunnalla ku sä! Mä sain tekstitaidosta 4,5,4 eli 13 kerrottuna kolmella ni 39. :) ja eilen vastasin siihen 13. Eli siihe ajokorttiuudistuksee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän opettaja sano että se tekstitaito meni sinänsä hyvin, että ei tarvii olla pettyny ku se oli kuitenki aika vaikee... En kuitenkaan yhtään muista mitkä ne pisteet oli.. :D Sähän oot saanu hyvät pisteet siitä! :) Vastasin eilen siihe 2, eli siihen keho kysymykseen :)

   Poista
  2. Nojoo oon ihan tyytyväinen. :) Munki mielestä se tekstitaito oli vaikea mutta meiän opettaja lyttäs het että "koe oli nii helppo että sun pisteet todennäkösesti laskee" olin jea kiitos fiiliksen pilaamisesta :D

   Poista
  3. Mitääh? Meidän opettaja sano että se oli vaikein tekstitaidon koe sen opettajanhistorian aikana.. Jännä jos sulle on sanottu noin. :O

   Poista
  4. Oho vähä jännä! No ehkä toi meidän opettaja ei sitte tienny, veikkaan et teiän äikänope on vanhempi ku meillä. :) mutta innolla jään oottamaa niitä tuloksia! Mitä muita aineita kirjotat? :)

   Poista
  5. Ei oo kauheen vanha... :) Että on niitä vaikeempiakin varmaan voinut olla.. Kirjotan vielä enkun, ruotsin ja psykan. :)

   Poista
 3. mitä olet ajatellut lukion jälkeen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron sitten kun tiedän! Ainakin yritän päästä pois Ähtäristä. :)

   Poista
 4. Sieltä se kaunis hymy taas näkyy tuos yhes kuvas :) terkkuja Lontoosta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Voi että mäkin haluisin Lontooseen :)

   Poista
  2. Kannattaa mennä, mahtava kaupunki :) lähe ens kerralla mukaan :P

   Poista
  3. Joo oon mä siellä käynytkin jotain kolme kertaa :) Se on kyllä niin ihana paikka!

   Poista