Lovely Saturday ♥

5.21

Viime lauantai oli superihana. Siihen päivään mahtui paljon hymyä, pari kyyneltä ja onnellisuutta näiden ihmisien puolesta.

Saatiin Kristan kanssa ennen joulua kutsut Annin ja Kimmon häihin ja sitä päivää ootettiin kyllä tosi kauan. Mulla oli lauantaiaamuna taas vaihteeks ihan järkyttävä vaatekriisi, koska kuumeen takia en viittiny pukeutua mekkoon tai mihinkään muuhun epämukavaan. Vihdoin päädyin omaa silmää miellyttävään valintaan; valkoiseen, vähän juhlavampaan toppiin, mustiin Dr.Denimeihin ja ruskeisiin kiilakorkosaappaisiin. Meikkaus tuntui jotenkin turhalta, koska mun silmät ja nenä vuoti jatkuvasti sen typerän  flunssan takia. Halusin kokeilla kuitenkin jotain uutta tuossa meikkaamisessa, ja jätin kissarajaukset tekemättä. Oli kyllä vähän outoa, koska oon tehnyt oikeastaan aina saman rajauksen siitä asti kun oon alottanu meikkaamaan.. :')


Meillä tuli Kristan kanssa taas kauhee kiire ajaa kohti Virtoja, koska oli niin huono sää ja oltiin taas jotenkin mystisen hitaita. Oltiin onneks lopulta kuitenkin aikataulua edellä ja kerettiin käydä huoltoasemalla syömässä ja kahvilla ennen kirkkoa. 

Kun päästiin Kirkkoon istumaan (ja joo kyllä, istuttiin väärällä puolella kirkkoa eikä tajuttu.. :'D), mua hymyilytti ja samalla jännitti ihan kokoajan. Halusin ihan hulluna tietää, minkälainen Annin mekko on ja kuinka kauniina se tuolta kohta tulee. Kun koko juttu lopulta alkoi, ja Anni käveli tuota alttaria kohti, niin pidäteltiin Kristan kanssa molemmat itkua. Oon vaan hymyilly vetisin silmin koko ajan, ja ollut niin onnellinen noiden ihanien puolesta. 

Jatkettiin matkaa kirkosta juhlapaikalle, jossa syötiin ihan älyttömän hyvää ruokaa, juotiin kahvia ja myöhemmin illasta siirryttiin toiseen rakennukseen viettämään iltaa. Oltiin Kristan kanssa ainoat ähtäriläiset, joten oli kiva tutustua uusiin ihmisiin ja jutella vanhojen tuttujen kanssa, ketä ei ollut hetkeen nähnyt. 


Illan ohjelma oli älyttömän hyvä, johon  kuului kaikkea mahdollista. Se kun Anni ryöstettiin ja Kimmo joutui houkuttelemaan sitä takasin monilla eri tavoilla, oli mun mielestä kaikista hauskin ja söpöin. Morsian heitti myös kukkakimpun naimattomille ja mä menin siinä suosiolla takariviin.. :') Haha.

Yks mainitsemisen arvonen asia näissä häissä oli se, että nää oli just Kimmon ja Annin näköset. Oli mustaa, oli punasta, niiden tyylistä musiikkia jne..Käytiin vielä kirjottamassa Kristan kanssa terveiset ennenkun lähdettiin. 

Pakko vielä sanoa, että toi päivä oli kaikinpuolin ihana (vaikka vähän kipeenä olinkin). :') Kiitos vielä kun saatiin tulla 

You Might Also Like

6 comments

 1. Voi kuinka kaunis olet<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Huhhuh että voit ollaki kaunis :) Silmät on aivan jäätävän upeet <3

  VastaaPoista
 3. Minkä ikäinen tämä kyseinen Anni on? :)

  VastaaPoista