Let me live that fantasy ♥

5.49

 

Heippa! Aattelin tulla höpöttelemään teille mun tän viikon kuulumisia, kun pidän vähän taukoa tosta lukemisesta. :) Mun piti kyllä olla viime viikonloppuna ihan kiltisti, mutta kun Jessica oli käymässä Ähtärissä pitkästä aikaa ja majaili Kristan luona, niin pitihän sille nyt näyttää vähän Ähtärin mahtavaa yöelämää. 


 Tässä näätte vähän mun ton illan asua, joka koostui löysästä topista, neonpinkistä bandeausta, isoista korvarenkaista ja mustista Dr. Denimeistä. Halusin myös laittaa etuhiukset pitkästä aikaa ylös ja kihartelin laineita muihin hiuksiin. Mitä tykkäätte?

Ei voi muuta sanoa kun että ilta oli tosi onnistunut ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa tuota tampereentyttöä!
Ps: pahoittelut teinipeilikuvista..
Kävin tällä viikolla myös elämäni ensimmäistä kertaa solkussa. Oon pohtinu varmaan jo pari vuotta sitä, että haluisin kokeilla millanen se solarium oikeen on, mut en oo vaan uskaltanu yksin mennä kokeilemaan. Nyt sain Sussun onneks mun mukaan henkiseks tueks. Olin kyllä aluks ihan paniikissa, mut loppuakohden rauhotuin. Tuolla makaaminen oli ihanan rentouttavaa ja mulla tuli jo ensimmäisestä kerrasta selkeet rajat. En nyt halua mainostaa tätä mitenkään ja tiedän kyllä kaikki riskit tuohon liittyen, mut mulla on vaan semmonen periaate, että kaikkea pitää kokeilla. :)


Tuotteeseen pääset TÄSTÄ!

Tän viikon paras juttu oli kyl ylivoimasesti tää ihanuus, joka tipahti tänään postilaatikkoon. Oon ettiny tuon mallista laukkua, mut mikään ei oo oikeen vielä miellyttäny mun silmää. Mutta tää.. Tää teki muhun kyllä vaikutuksen noilla niittiyksityiskohdilla ja söpöllä muodollaan. Iso kiitos kuuluu Polkashopille.

You Might Also Like

10 comments

 1. Hihii ♥ Oli kyllä huippu ilta!! Ens kuussa uusiks 8)

  VastaaPoista
 2. Ihan pakko kysyä et mistä toi blogin nimi tulee? Se on jotenkin supersulonen.

  Susa
  http://gonebeforethemorninglight.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tulee mun nimestä ja toisista nimistä :) Kiitti!

   Poista
 3. Missä kävit solkussa?

  VastaaPoista
 4. Mikä biisi tos sun lemmparikampaukset videol soi ?
  Ps: ihanat jiukset sul <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni Christina Aguilera - Bound to you :) Kiitos paljon <3

   Poista
 5. Kerro mulle miten sä saat otsahiukset tuolleen ylös ja ennen kaikkea pysymään ne niin! Mä oon yrittänyt kaikkea ja en ikinä saa niitä noin hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupeeraan ja käytän ihan mukavasti lakkaa. En yhtään tiiä, ne on vaan vissin tarpeeks pitkät että ne pysyy tolleen. :)

   Poista