10 Facts About Me

10.32


Enjoy...

- Matkustaminen ja erilaisten muistojen kerääminen on mun mielestä kaikkein parasta.

- Stressaan aika helposti asioista.
- Vaaleet hiukset, rusketus, pinkki plus kaikki muu överi ja tyttömäinen on niin mua. Tykkään kuitenkin pukeutua tosi rennosti, joten mun vaatekaapista harvemmin löytää jakkuja, peplumeita tai pitsipaitoja.

  - Mulla on naiseks aika matala ääni, vaikka toisin vois luulla.- Oon välillä aika laiska, mut osaan silti olla ahkerakin.

- Rakastan espanjankieltä. Varsinkin kun saa kuunnella sitä Daddy Yankeen, Ricky Martinin tai Wisin y Yandelin biiseissä.- En tykkää yhtään täydellisyyteen pyrkivistä ihmisistä. Mun mielestä kaikissa ihmisissä saa ja pitääkin olla jotain virheitä.

- Saatan vaikuttaa ulkonäöllisesti tosi pinnaliselta, mut tosiasiassa oon oikeestaan sisältä päin pinnallisuuden vastakohta. Oon tosi suvaitsevainen ihminen ja en oikeastaan ikinä tuomitse ketään.- Mun mielestä ilman rahaa ei voi olla onnellinen, vaikka sitä kuinka höpistään, että ei se raha tuo onnea. Vihaan olla jatkuvasti peeaa ja rahattomuus on kyl yks mun suurimmista stressin aiheista.

- Oon onnellinen siitä, että oon saanu kasvaa vähän pienemmällä paikkakunnalla. Musta kuitenkin tuntuu, että mun sydän huutaa jotain isompaa kaupunkia kohti, joten johonkin semmoseen paikkaa mä haluisin pian suunnata. Ihana tunne kun on tulevaisuus täysin auki, ja tuntuu että olis mahollisuuksia vaikka millä mitalla!


You Might Also Like

11 comments

 1. Hyvä postaus! Tykkäsin kun myönnät että ulkonäkösi voi pettää ;)) en osaa selittäää...!

  VastaaPoista
 2. tää blogi on täynnä kaikkee mainostapaskaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo yhteistyössä kun kahen eri sivuston kanssa plus Indiedays. :) Että ei mun mielestä hirveen paljoa, en sit tiiä miks susta tuntuu siltä. :)

   Poista
 3. virtual highfive ton espanjan kanssa! ah ihanin kieli ikinä:)

  VastaaPoista
 4. tosi kiva postaus! oli kivoi faktoja ja oot ihan älyttömän kaunis :)

  http://onlyskyisthelimit-vuokko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. mihin aiot hakea opiskelemaan keväällä?
  tässä postauksessa on tajunnanräjäyttävän kauniita kuvia susta. herranen aika nainen, just gorgeous !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä vielä, mut kerron sitten jossain tulevassa postauksessa kun keksin :) Voi kiitos ihana <3

   Poista
 6. Oon lukenu sun blogia jo tosi kauan ja tykkään susta koko ajan enemmän! Et oo sellanen jolla nousee kusi päähän ulkonäön ja materian seurauksena koska oothan sä ny ihan sairaan kaunis!:) Sun postaukset on aina yhtä kiinnostavia, jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista