I just want to left my heart so many places.. ♥

14.05


Viime perjantaina vieteltiin tyttöjen iltaa täällä Ähtärissä Oonan ja Kristan kanssa. Ilta meni taas tosi nopeesti kivassa seurassa. Lauataina heräiltiin Kristan kanssa, käytiin suihkussa, pakkailtiin ja oltiin valmiita lähtemään kohti Helsinkiä. Satu, Kristan äiti, tuli hakemaan meitä ja matka Helsinkiin meni tosi nopeasti. Kuvia ei tullu näköjään taaskaan otettua paljoa, mutta eikös se silloin tarkoita sitä et on ollu hauskaa, eikä niitä oo kerennyt räpsimään? :) Meijän tilanteessa ainakin tarkottaa.. 


Reissun tarkotuksena oli mennä hoitamaan Kristan tuttujen 2-vuotiasta Aikkuprinsessaa, joka oli kyl aivan mahdoton ja niin ihana. Saatiin kyllä nauraa vatsat kipeiks tän pikkutytön juttujen ansiosta. Aikku oli kuulemma itse prinsessa ja minä kristan kanssa hänen alamaisiaan. <3 


Lauantaina meidän piti suunnata Fredan Tivoliin, mutta muutettiinkin mieltä viimetipassa. Kristan tutut oli menossa Vantaan Flamingossa olevaan Taikalamppuun, joka oli varmaankin aika uusi baari sielläpäin. Ainakin juomat oli halpoja ja Facebookistakaan en löytänyt sivua kyseiselle baarille. :'D Päätettiin lähteä Vantaalle, koska Helsingin yö kahdelle landelaiselle ilman opastajaa ei kuulostanu erityisen hyvältä.. Ilta meni kuitenkin tanssiessa, uusiin ihmisiin tutustuessa ja nauttiessa muutenkin vähän erilaisemmasta yöelämästä.


Seuraavana päivänä pääsin käymään Starbucksissa kun edellisestä kerrasta oli jo yli puolivuotta. Etsittiin tuota vaikka kuinka kauan ja sit tajuttiinkin et se olikin melkeen meijän vieressä. :D Tuo kahvi ei ollut vaan niin hyvää, mitä silloin Sevillan lämmössä. Johtui varmaan siitä että jääkylmä juoma ja Suomen pakkanen ei ollut mitenkään erityisen hyvä yhdistelmä, mutta pakko se oli silti saada!

Sunnuntai ja maanantai menikin How I Met Your Motheria katsellessa ja pääsin mä Vantaalle asti leffaankin. :) Lähdettiin Helsingistä maanantain ja tiistain välisenä yönä Aikun vanhempien lennon tultua Pariisista. Oltiin Ähtärissä joskus aamuyöstä ja tuona yönä ei tullu oikeen sitten nukuttua kun kouluun oli pakko raahatua seuraavana päivänä ruotsin kuuntelukokeen takia. Mun tiistain päikkärit venähtikin kuustuntiseks, mut sain onneks nukuttua seuraavan yön ihan hyvin. :) Vaikka toi reissaaminen onkin välillä raskasta, mä rakastan sitä kyllä ihan sydämeni pohjasta. Mikään ei oo parempaa kun tavata uusia ja erilaisia ihmisiä, viettää aikaa jossain erilaisessa paikassa kun tää tuppukylä ja saada ihania muistoja mitä ei voi korvata mitenkään.

Olisin halunnu kirjoittaa tänään kaks postausta, mut ehkä jätän sen toisen myöhempään kun tuo kello näyttää jo kahtatoista. Huomenna on kuitenkin viimeinen kunnon koulupäivä ja sitten alkaakin kirjoituksiin valmistautuminen. Mutta niistä sitten lisää muissa postauksissa. Hyvää yötä

You Might Also Like

2 comments

  1. Mäki tykkän tosi paljon matkustamisesta! ♥ Oon käyny Rooma,5kertaa Viro,Kiina,3 kertaa portugal,3 kertaa espanja, 3kertaa kanarian saaret, ranska,lontoo,tanska,saksa,2 kertaa Hollanti,pariu viikkoa sitten Nykki! ... :--D kyllä näitä on..

    Ja upeita kuvia! tykkään sun blogista tooosi paljon! ♥

    VastaaPoista