Kuvapostaus!

4.04Oon älyttömän tykästynyt noihin kuvapostauksiin mitä eri blogeissa välillä näkyy ja aattelin tehdä teille semmosen seuraavaks! Monet teistä on varmasti törmännyt kyseisiin postauksiin, eli teidän tehtävä on luetella mulle asioita mitä voisin teille kuvailla. (esim. meikkipussi, lempiväri jne..) Yritän kuvailla niitä sit parhaani mukaan, mutta jotkut saatan ottaa vanhoista kuvista jos löytyy joku sopiva. Nyt vaan kommenttiboksi täyteen kaikkia kivoja kuvauskohteita!

♥Mamitu

You Might Also Like

7 comments

 1. Hammasharja, paras kosmetiikkatuote, lempi kirja, lempi esine..

  VastaaPoista
 2. Lempipaikka teillä kotona, tärkein esine ja lempikoru..

  VastaaPoista
 3. Hajuvesi, tietokone,puhelin, kynsilakka, hajuvesi, hymy, koira, lempikengät, paras ystävä, quote, luonnonkiharat, meikkipussi, koululaukku, auto/skootteri, lempialkoholijuoma, paras hiustuote ja lempikoru! Siinä jotai mitä tuli mieleen :-)

  VastaaPoista
 4. älyttömän upee kollasii! <3

  VastaaPoista
 5. lempi vaate, lempikengät, sun huone, korurasia tms(jos sellanen on), sun hajuvesi tai hajuvedet jos niit on useempi, puhelimen taustakuva, lempiruoka ja lempilaukku! :-)
  btw tosi kiva toi kuva, niiin kauniit silmät sulla !! :-)

  http://ssomethingaboutus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. paras kotiasu, paras juhla-asu, vaatekaappi, paras kaveri

  VastaaPoista
 7. Salainen piilopaikka, vaate, joka koristaa enemmänkin vain kaapinpohjalla :D sit joku minä nuorena kuva, maa jonne haluaisit matkustaa, paheesi, lukujärjestys :D

  VastaaPoista