Blockfest '13

12.21

Mulla on aivan mahtava viikonloppu takana. Yritin postailla teille jo perjantana kännykän välityksellä, mut eihän siitä mitään tullut. :D 

Saatiin siis viime keskiviikkona ostettua liput loppuunmyydyille Blockfesteille ja vieläpä vippeinä. Siitä alkoikin parin päivän jännitys ja täpinä viikonlopun takia. Perjantaina menin aamusta Kristan viekkuun nukkumaan ja kun heräsin, se istu mun vieressä mulle tehdyt aamupalat käsissä. :D Ihana! Laittautumisten ja viimehetken pakkailujen jälkeen oltiin valmiita lähtemään kohti Tamperetta. Päästiin kavereiden autokyydillä, mikä oli tosi hyvä juttu. En olis todellakaan jaksanut säätää junien kanssa ja vielä istua siellä kamalassa ruuhkassa.Vietiin meidän tavarat suoraan Jessicalle kun päästiin Tampereelle ja juostiin melkeen puolen tunnin sisällä bussiin, joka vei Tampereen keskustaan ja kohti Blockfestejä. Tykkäsin hirveesti festarialueesta, se oli just sopivan kokonen vaikka porukkaa olikin ihan älyttömästi.

Päädyttiin jatkoille johonkin pienempään paikkaan, vaikka oltais päästy oikeisiinkin jatkobileisiin ilmaseks ja vieläpä jonojen ohi. Haluttiin vaan vähän rauhallisempaan paikkaan bilettämään loppuillaks.


Lauantaiaamun olot ei ollut todellakaan mitään herkkua, mut silti lähdettiin jo aika aikasin liikenteeseen. Aurinko paistoi ja fiilis oli mitä rennoin <3 Kierreltiin alueella ja käytiin hakemassa mulle Koskarista uudet Dr. Denimit, koska olin jättäny mun pitkät housut fiksuna tyttönä Jessicalle ja illasta ei ollut tulos mitenkään kesäinen. :D Tanssittiin ja riehuttiin koko ilta ja Mac Miller ja Cheekki oli mahtavia. Jatkoilla käytiin monessa eri paikassa, mut mihinkään ei jääty pitkäks aikaa, koska väkeä oli ihan liikaa ettei meinannut mahtua edes kävelemään. Pitää mennä kyllä joskus katsastamaan Tampereen yöelämä, kun siellä ei oo mitään festareita tms.  Päädyttiin loppujen lopuks kuitenkin samaan paikkaan viettämään jatkoja kuin perjantaina.. :D


Sunnuntai oli haikee, koska meidän piti palata takas Ähtäriin ja arki huus meijän nimee. Olisin kyllä voinu jäädä Tampereelle vielä pidemmäkskin aikaa, mutta minkäs teet. Sunnuntai menikin sit aikalailla koomaillessa.

Mut joo, niinkuin sanoin jo, mun viikonloppu oli aivan huikea! Ja isoin kiitos siitä kuuluu Kristalle + muille ihanille. <3 Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu. :) Oliko teistä lukijoista kukaan Blockfesteillä?

PS; pahoittelut sekavasta postauksesta ja tekstistä, oon ihan älyttömän väsyny. :D Ihanaa alkuviikkoa kaikille <3

You Might Also Like

12 comments

 1. heeei! milläs lähit sunnuntaina tampereelta? koska näin juna-asemal vähä sun näkösen tyypin, mutta en ollu ollenkaa varma olitko se sinä ja jäi häiritseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lähettiin samalla millä tultiin, eli autolla! :) eli en ollu minä :)

   Poista
 2. mistä toi farkkuliivi on ? :)

  VastaaPoista
 3. eikö nolottanut kulkee kaksosina samoissa vaatteissa?:-D vielä vaaleat hiukset molemmilla pisteenä i:n päälle..

  VastaaPoista
 4. olis ollut kiva kuulla enemmän esiintyjistä ja ihmisten menosta, kuin siitä miten viiaipiitä olitte ;D vip-lippu-posetus melkein joka kuvassakin vähän teiniä.

  VastaaPoista
 5. Näytät Sini Sabotagelta tos kuvas jos on kiharrettu hiukset ja aurinkolasit, jos se oot ees sä :D Mut mitä kaikkee toi VIP hyödytti? Ettekö saanu yhteiskuvii artistien kaa ollenka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kuulin tota aika monesta suusta tuona viikonloppuna. itse en näe kyllä mitään samaa, enkä tavallaan haluaiskaan. päästiin jonojen ohi, ilmanen narikka, ilmaset shotit, vip-alue jne :) mulla ei yleensä tuu ees mieleen tommosissa tapahtumissa ottaa yhteiskuvia, vaikka niitä artisteja siellä näkyykin.. :o

   Poista