Malaga

5.16

Aattelin nyt vihdoin tehdä tän Espanjapostauksien kolmannen osan. En oo aiemmin vaan jaksanut/kerinnyt tätä tekemään, mutta nyt kun mulla tuli taas yllätysvapaapäivä niin mulla on enemmän aikaa istua tässä koneella. :) 

Eli tässä teille meidän reissun viimeiset päivät Malagassa. Sieltä ei tullut otettua niinkään paljon kuvia mitä Sevillasta, mutta kyl mä jotain teille löysin.

Aiemmat postaukset voitte lukea täältä ja täältä, jos ette niitä oo vielä nähnyt :)Matkustettiin siis Sevillasta Malagaan tosi hienolla bussilla ja matkakin kesti vain noin kolme tuntia. Tutustuttiin porukalla vähän Malagaan ja tuolta meidän ihana kämppä näytti kun me sinne päästiin. Siellä oli kolme makuuhuonetta, kaks vessaa, keittiö, olkkari ja kaikki muu tarpeellinen. Mahduttiin asumaan siellä nuo päivät tosi hyvin, eikä tullut mitään ongelmia edes kahden suihkun kanssa. Ottaen huomioon että kämpässä oli yli kymmenen naista.. :')


Lauantaina lähdettiin käymään porukalla Fuengirolassa, joka oli pienen junamatkan päästä Malagasta. Ei kyllä törmätty Suomalaisiin, vaikka niitä piti siellä olla.. :D Palvottiin aurinkoa, kuvailtiin ja käytiin syömässä hyvää ja halpaa ruokaa.

Viimeinen päivä oli tosi haikee, koska seuraavana yönä piti suunnata kohti lentokenttää. Käytiin kuitenkin kattomassa tollasta hienoo linnaketta, jonka nimeä en nyt kyllä muista. :'D Sieltä oli kivat näköalat ja jalat meinas kuolla kun käveltiin sieltä alas. Sen jälkeen oli vielä vapaa-aikaa ja päätettiin tuhlata se Sussun kanssa auringonottamiseen, viimehetken paniikkituliaisiin ja muutenkin shoppailuun. Voi vitsit ku ois kiva päästä tonne takas <3


Sit koittikin meidän pahin painajainen. Nimittäin pakkaaminen ja muutenkin ton kämpän siivoilu. En ymmärrä miten kolme naista voi sotkea yhen huoneen noin pahasti.. :DPaluulento meni hyvin verrattuna siihen kun tultiin. Kaikkia väsytti (Mariannee ainakin) ja oli ihan kiva toisaalta palata kotiin!

Oli kyllä ihan huippureissu. Kiitos kaikille mukanaolleille näin vähän jälkikäteen. <3

You Might Also Like

17 comments

 1. aaaw, noi sun hiukset on aivan täydelliset!! miten ne on noin kuohkeet o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höpöhöpö! emmätiiä, varmaan siks ku ne on aika paksut :D

   Poista
 2. voi tuota blurrin määrää....

  VastaaPoista
 3. kyllä mun pääty tos kämpäs näyttää ihan siistiltä :D

  VastaaPoista
 4. mistä noi valkoset biksut on ostettu , oon ettiny tommosia niiin kauan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yli vuos sitten ginasta :) ei varmaan sieltä löydy enää :(

   Poista
 5. http://emilia-pieniunelmiaelmst.blogspot.fi/2013/06/hopinoita.html <- mun blogitekstissä on maininta blogistasi, käy kurkkaan jos kiinnostaa <3

  VastaaPoista
 6. sulla on aivan yli ihanat hiukset !! onks sulla näis kuvis joku sellanen lettipanta vai onko toi tehty omista hiuksista? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) joo se on semmonen lettipanta :)

   Poista