Summer's in the air and baby, heaven's in your eyes.

8.28
Aurinkoa, koeviikkoa ja kokeisiin lukemista, täykkäreitä, rusketusta, bikineitä, cokista, kissanpentua, kavereita, ajelua ja kesäfiilistelyä. Tämmösistä on koostunu mun viimeviikko ja voin sanoo että tää aika vuodesta on melkeenpä sitä parasta aikaa. Aurinko paistaa, ei tarvii olla töissä (toisinkun kesälomalla), kokeet nyt menee tässä sivussa ja on muutenkin superhyvä fiilis!

Mulla oli eilen vapaapäivä ja käytiin illalla Leenan kanssa kattomassa Ronjan kissanpentua, joka oli kyllä kasvanu jo vähän viimenäkemästä. Edelliskerralla raukalla oli vielä silmät kiinni ja ei osannu kunnolla ees liikkua. :') Tulee itellenikin kamala kissakuume, vaikken ookkaan mikään kissaihminen. Pysyispä kaikki lemmikit aina noin pieninä ja sulosina <3 Sen jälkeen käytiin vielä apsilla kahvilla ja juttelemassa niitänäitä ja ajeltiin hetki siinä ihanassa auringonpaisteessa. Tää päivä onkin mennyt vaan ihon kärtsäämisessä ja ruotsinsanoja lukiessa laiturilla.


Oon miettiny jo kauan että tilaisin itelleni jossain vaiheessa värilliset piilarit. Mulla on vaan valinnanvaikeus tässäkin asiassa. Kumman väriset sopis mulle paremmin, ruskeet vai siniset?

Ps; noi silmät on tossa kuvassa vähän liiotellun väriset mut näätte vähän miltä näyttäisin erivärisillä silmillä.. Mielipiteitä? 


You Might Also Like

10 comments

 1. Siniset sopii paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Molemmat sopii tosi hyvin, mut ehk kuitenkin siniset :)

  VastaaPoista
 3. Siniset. :) Kaikki haluu aina ruskeet, niin se on ihan tylsää. :p Ja voi että, tuo kissanpentu on maailman lutuisin olento. ^_^

  VastaaPoista
 4. siniset ehdottomasti sopii siulle paremmin ! :)

  VastaaPoista
 5. siniset ! sulla on kyllä muutenki jo sairaan upeet silmät ;o

  VastaaPoista
 6. värilliset piilarit on noloja, ne näyttääkin niin feikiltä:D omat silmät on parhaat, sullakin kauniit.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille mielipiteistä <3

  VastaaPoista