Espanja - Ensimmäiset päivät

11.08

Nyt olis vihdoin näiden Espanjapostauksien vuoro. :) Teen näitä vähän useampia, koska näistä tulis yksinkertasesti liian pitkiä jos änkisin kaikki asiat samaan postaukseen. Muutenkaan mun aika ei meinaa oikeen riittää kun oon niin hidas kirjottelemaan näitä.

Mutta tässä nyt on ekat päivät, olkaa hyvä :) 

MATKA Innoikkaina Tampereen lentokentällä.
 

 Lentoevästä Sussun kanssa.


Madridin lentokenttä.


Ehkäpä maailman upein näky <3


Väsyneenä mut helpottuneena omassa pikku luolassa <3

Auton nokka lähti kohti Tamperetta (tietenkin Hesen kautta) aikasin aamulla. Tampereella tehtiin ne kaikki turvajutut sun muut ja ooteltiin meidän lennon lähtöä, jonka oli tarkotus lähteä kohti Malagaa klo 12.05. Jouduttiin kuitenkin ootella tunti, koska konetta alettiin tankata vasta kun koko porukka istui jo siellä. Päästiin vihdoin lähtemään ja kaikki sujui kunnes tuli kuulutus että pitää käydä hakemassa Brysselistä tankkiin taas vähän lisää täytettä. Nyt ymmärrän miks kaikki aina puhuu siitä että tollaset halppislentokoneet ei tankkaa koskaan täyteen :'D No venailtiin Brysselissä hetki jonka jälkeen päästiin jatkamaan taas matkaa.... Madridiin asti. Meidän piti taas laskeutua, koska Ryanairin työntekijöillä loppui vuoro ja uudet piti vaihtaa tilalle. Saatiin onneks käydä jalottelemassa ja syömässä Madridin kentällä. Pian matka TAAS jatkui ja päästiin kuin päästiinkin Malagaan asti. Meillä oli vaan yks pulma; ei tiedetty yhtään millä päästään Sevillaan yöks, johon on 2h ajomatka. Onneks samassa lentokoneessa olleella toisella porukalla oli sama määränpää ja pelastuttiin Malagan yössä vaeltamiselta. Joten lyhyesti sanottuna n. 5 tunnin lento muuttui n. 10 tunnin lennoks, mut saatiin me sentään ilmaset kolmioleivät :'D Ja eiks se oo sillee et tärkein on se matka eikä määränpää? ;)

EKA PÄIVÄ
Näillä eka aamu lähti käyntiin! namnam <3Sevillan katedraali...
 ... ja mua kiinnosti siellä lähinnä vaan kaikki kimalteleva :') La Giralda
 


Plaza de España

Kamala ilme ja vapun asua...
 


... ja superhyvää ruokaa <3
 


Eka päivä lähti aika huonosti käyntiin koska ei oltu Sussun kanssa kuultu ohjeita seuraavaa päivää varten edellisenä iltana. Oltiin siis taas tyylikkäästi myöhässä ja muut ootti meitä kauan ja nälissään. En kerenny ees laittautua ja siks kaikki ton päivän kuvat oli mun osalta jotain aivan kamalaa :D Mut siis, käytiin aamupalalla ja maistoin ekan kerran churroja! Oli ihan sairaan hyviä, harmi vaan etten ottanu niitä ton reissun aikana enää toista kertaa. Kierreltiin päivän aikana Sevillaa ja käytiin mm kattomassa Katedraalia, Plaza de Españaa, ja yliopistoa. Illalla vieteltiin porukalla vappua ja Mariannen 18v synttäreitä ravintolassa syöden. Yöllä sai nukuttua tosi hyvin, koska mua ainakin väsytti ihan tajuttomasti.


Nyt tämä tyttö menee suihkuun ja alkaa kattomaan kauan odotettuja EUROVIISUJA! Hyvät yöt <3


You Might Also Like

10 comments

 1. hahah eikä mua nii naurattaa toi meiän hostelli XD ensimmäinen yö torakka sängyssä maistui :DD mulla ois videoki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D hhaha. no ei se ollu niin paha sit loppuvaihees enää! eikäää, se meijän video, lähetä se joskus mulle! :'D

   Poista
 2. Vautsi, ihan mahtavia kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihania kuvia, oli varmasti ihan mahtava reissu! :)

   http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

   Poista