Every brunette needs a blond friend.

13.47

Nahkatakki Zippers Paita Gina Tricot Farkut Carlings Kengät kirppari

Eilen sitten hyppäsin junaan ja lähdin kohti Seinäjokea Oonan hoiviin. Oona haki mut asemalta ja käveltiin Filmtownin kautta niille. Vuokrattiin teinihömppää ja ostettiin kaikkea hyvää iltaa varten. Ennen leffailua käytiin kuitenkin katsastamassa Seinäjoen tiistai-illan menoja ja ajeltiin ympäriinsä hetken aikaa. Leffan jälkeen oltiin superväsyneitä ja päästiin nukkumaan joskus kolmen jälkeen. 

 Aamulla heräiltiin, syötiin, laittauduttiin ja lähdettiin kiertelemään kauppoja. Mun asu oli aika tylsähkö, mut pyrin laittamaan mahdollisimman mukavaa päälle kun mun olo ei ollu muutenkaan ihan parhaimmasta päästä tän typerän ''flunssan'' takia.. Kaupoilta mukaan oli tartuttava  edes jotain, koska en oo hetkeen ostanu itelleni mitään vaatetta. Tohon ihanaan H&M:n pääkallotoppiin ihastuin sit heti ensisilmäyksellä! Hintaa oli n. 10 €, eli ei yhtään paha. Käytiin myös Coffee Housessa juomassa kaakaot ja lähettiin takas Oonalle. Illemmalla lähdin sit kohti kotia äitin kyydillä ja voi jestas miten poikki oon nyt. 

Huominen menee siis vaan siinä että yritän parannella itteni ennen loman loppumista. Hyvä ruoka ja leffat kuulostaa vähän liiankin kivalta!

PS; Käykäähän viel tsekkailemassa Oonan blogi :)

Hyvää yötä

♥Mamitu


You Might Also Like

2 comments