Bulgaria '10 & '11

7.43

 Kaikilla tulee varmasti hirvee matkakuume näissä Suomen 20 asteen pakkasissa. Ois niin kiva maata tuolla etelässä jossain altaan reunalla ottamassa aurinkoa ja saamassa rusketusta tähän kalpeaan ihoon. Halusin tehä teille jonkunlaista postausta ja kun sorruin selailemaan noita matkakuvia niin päätin sitten jakaa näitä teijän kanssa. Hirveetä kiduttamista tällänen, mutta toisaalta on ihana muistella noita maailman kultasimpia muistoja! 

Oon siis ollu parissa eri paikoissa matkustelemassa, mutta paras maa on ollu ylivoimasesti Bulgaria. Se on kyllä suoraansanottuna sellanen turistihelvetti, mutta kaikki siellä on niin halpaa ja sieltä löyty myös aivan huippu bilepaikat. Matkustaminen ei oo kuitenkaan mitään ilman sitä hyvää seuraa :) Oon ollu tuolla superihanassa paikassa kaks kertaa; ekalla kerralla äitin kanssa kahestaan ja tokalla kerralla äitin, Makan ja Mannan kanssa. :) Mitään muuta mulla ei oo tähän lisättävää, lukuunottamatta tekstejä noissa kuvissa. 

Kertokaa mikä on ollu ylivoimasesti teijän unelmapaikka? Ja onko kukaan muu käynyt tsekkaamassa Bulgariaa? Suosittelen ehdottomasti. :)

Bulgaria '10

 Mä ja muut merileijonat.
 Äitin kanssa heppa-ajelulla. :)
Ikävä tätä tukkaa </3
Rusketusta ei tällä reissulla paljoa kertynyt, koska puolet loman ajasta satoi. Kuitenkin oli sairaan kiva reissu, kiitos äiti <3

Bulgaria '11 Hirvee ikävä tota rusketusta :(
 Oli pakko käydä ottaa tälläne leikkitatska. Jäi kivat rusketusjäljet noista :)
Pitihän sitä vähän myös juhlia :)
 ...ja shoppailla :D
Meijän marsukka täytti 20 v <3
:'D Pitihän meijän nyt tälläsetkin käydä ottamassa.

Millos siskot lähetään uusiks? :)

You Might Also Like

20 comments

 1. vaikka heti ;) hhaha marsukka <3

  VastaaPoista
 2. aivan ihanat noi hiukset ollu! :O

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kuvia!: )

  http://naineneriplaneetalta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. HETI KU VAAN MAHDOLLISTA! Kamala matkakuume johonkin lämpöseen. Hahahaha MARSUKKA hajosin taas vaihteeks niin paljon :DDD Pitäs varmaa itekki selata noi kuvat taas joku päivä <3

  VastaaPoista
 5. On tullut käytyä bulgariassa, oltiin nessebarissa joka oli oikein ihana ja kiva pieni paikka :) Ite tykkään nähdä sitä kulttuuria enemmän ja se vanha kaupunki oli todella upea :) Sunny beach esimerkiks ei vedä mua puoleensa. Bulgariasta jäi mieleen lämpö ja se että siellä on halpaa :-D

  Oma unelmakohde on Thaimaa. Olin siellä 2 vuotta sitten ja kohta (itse asiassa 15 päivän päästä!) lähdetään taas sinne <3 Mun sydän jäi sinne, mikään muu maa ei oo tehny lähtemätöntä vaikutusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mekin käytiin äitin kanssa katsastamassa tuo nessebar :) oli tosi kivannäkönen paikka. mullaki on hirvee hinku päästä thaimaaseen, koska en oo koskaan siellä ollu :D oon kuullu siitä maasta niin paljon kehuja. vitsit ku sais joskus rahaa nii pääsis käymään siellä :)

   Poista
 6. Ehdottomasti Bulgaria! Ja tietysti pääkaupunki Sofia ;) "minun kaupunki" :D joo no mutta siis se on niin lämmin paikka ja hieno ja kaikkee <3 Tykkään kovasti :3
  + ihana postaus Marjut ♥
  http://lightsandwishes.blogspot.fi/
  /sofia <3

  VastaaPoista
 7. Tutulta näyttää! :) Ihan huippu reissu, mutta johtu kyl seurasta. Paikasta en niin tykänny. Kypros oli ihanampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mullakin saattaa johtua toi tykkääminen enimmäkseen siitä hyvästä seurasta :D kyproskin ois tosi kiva käydä tsekkaamas! :)

   Poista
 8. Ihana blogi, sait uuden lukijan ! ois tosi kiva jos kävisit tsekkaamassa mun blogin :)

  http://nelliveera.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Hauskoja noi vanhanaikasen näköset kuvat!:D

  VastaaPoista
 10. Tuli kauhee ikävä Bulgariaa ja Sunny Beachia ! Bulgaria on munkin ihan ehdoton lemppari :)

  VastaaPoista