Toivepostaus: 1995 ->

11.45

Yhden lukijan toiveesta teen nyt postauksen itestäni ja siitä kuinka paljon oon muuttunu näiden vuosien aikana. Ja ettei tekstiosuus jäis liian suppeeks, kerron vähän miten oon mun mielestä henkisesti kasvanu ja muuttunu. :) 

Eli oon siis syntyny vuonna 1995 ja oon vissiin ollu aika ilonen lapsi. Äiti on sanonu, että ollaan oltu tosi kilttejä pienenä, en sit tiiä mistä johtuu. Voi olla myös, että äitillä on ollu hyvät hermot. :) En halunnu laittaa tänne ala-asteelta kuvia, koska olin sillon suoraansanottuna aivan kamala. Tai ainakaan kuvat ei näyttäny olevan onnistuineita. :D Meikkaamisen aloitin joskus ala-asteella, ja silloinkin laitoin vaan pikkusen ripsiväriä ripsiin. Se oli kyllä niin jännää ja pelotti että ope huomaa. :') Rajummat meikit tuli naamaan kuitenkin vasta vuonna '08 ja vaatteet muuttu aika tummiks ja pitihän sitä vielä pääkalloja saada paitaan. Toi vaihe meni mulla kuitenkin aika nopeesti ohi, koska oon pienestä asti ollu enemmän naisellisemman tyylin kannalla. Oon rakastanu pienestä asti korkkareita ja sitä niiden kopsetta. Pinkkikin on ollu koko elämän mun lempiväri. :) En oikeen osaa sanoa mun ns. 'teinielämästä' (vaikka teini vieläkin oon) mitään, paitsi sen että olin aika rauhaton 8 ja 9-luokalla. Eli suoraansanottuna pahis. En oo kuitenkaan mikään hirveen paha ollu ja seurustelu rauhoitti mut ihan kokonaan. :) Onneks.

 Oon kuitenkin vasta 17-vuotias eli mulla on tässä nuoruudessa paljon vielä kokematta. Jokainen kasvaa henkisesti koko ajan ja oppii omista virheistään. Oon kuitenkin niin onnellinen mun tänhetkiseen elämäntilanteeseen, että en toisaalta haluis minkään muuttuvan.

Tulipas tekstiä. Kuvista nyt sitten näette, miltä oon näyttäny pienempänä. :) Mitä mieltä ootte? Oonko muuttunu teidän mielestä paljon ulkonäöllisesti näiden vuosien aikana?

1995 -> 2007


2008


2009


2010


2011


2012


You Might Also Like

29 comments

 1. oot ollu nii söpö lapsi <3 :D

  VastaaPoista
 2. Millä' ohjelmalla muokkaat näitä kuvia? :)

  VastaaPoista
 3. Voi ku sulonen olit pienenä ja nyt tollane ihan tajuttoman kaunis! (:
  http://juliasipila.blogspot.se/

  VastaaPoista
 4. Eihh oot just ala-asteella ollu kaikista hönöin oisin halunnu nähdä niitä :D:D

  VastaaPoista
 5. oot aivan ku joku malli! ilmeisesti ku kauneutta jaettiin, olit ekana jonossa.. mutta tosi kiva postaus, oot kyllä muuttunu aika lailla vuosien aikana :)

  http://keystomylife-annika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höpöhöpö! mutta kiitos ihanasta kommentista :)

   Poista
 6. oot ihan törkeen kaunis!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, oot nätti ihan jokaisessa! Hiusväri ainakin muuttunut pariin kertaan haha, mutta hyvähän se on kokeilla :-D Sulle sopii kyllä tummat hiukset yhtälailla, ehkä parhaiten jotkut vaaleenruskeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, kyllästyn tosi nopeesti tiettyyn hiusväriin, aina pitää vähän vaihdella :) ite en tykkää yhtään tummista itelläni kun näytän sillon hirmu kalpeelta ja ne ei muutenkaan yhtään sovi mulle :/ vaaleet on parhaat :p

   Poista
 8. Oot ihan tajuttoman kaunis! :o Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 9. http://1.bp.blogspot.com/-ZYnjpqF3G7k/UMTZq5PS1wI/AAAAAAAAFLE/TXGat1LzgDI/s1600/PC091426-006a.JPG aivan täydelliset hiukset !!♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, nuo oli kyllä kivat :) mut ite tykkään enemmän vaaleista!

   Poista
 10. tekee oikeen pahaa kattoo sua noilla tositositummilla hiuksilla ku sulle sopii noi vaaleet niin paljo paremmin !!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama täällä! :D mut hyvä että nyt on oikee väri päässä :)

   Poista
 11. Mul on muute ikävä tota sun mustat alta, vaaleet päältä -tukkaa, se oli nii siisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii oli :) vaikka se väri lopulta lyhenski mun hiuksia yli paljon!

   Poista
 12. kiva blurri tossa yhes kuvassa :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi "yhes kuvassa" oli aika vaikeesti määritelty ku en tiiä mitä kuvaa tarkotat :D

   Poista